Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türkiye Elektrik İletim ve Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü Kamu Personeli Alım İlanı Yayımlandı

Türkiye Elektrik İletim ve Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü Kamu Personeli Alım İlanı Yayımlandı Türkiye Elektrik İletim ve Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü 149 Kamu Personeli Alıyor.Başvuru koşullarını ve alımlar hakkındaki son dakika gelişmelerini sitemizden öğrenebilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 11 Temmuz 2019 16:37

Türkiye Elektrik İletim ve Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü Kamu Personeli Alım İlanı Yayımlandı

Türkiye Elektrik İletim ve Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü 149 Kamu Personeli Alıyor.Başvuru koşullarını ve alımlar hakkındaki son dakika gelişmelerini sitemizden öğrenebilirsiniz.

2019 yılına ait merkezi kamu personeli atamasının ilk adımı olan 2019 KPSS/1 dönemi tercih dönemi, dün ÖYM tarafından ilan edilen kılavuz ile resmen başladı. Adayların şartlarını sağladığı kadrolara yönelik 30 kurum tercihi yapacağı bu dönemde birçok kamu kurumu da kamuya personel alımı gerçekleştiriyor. Bu kamu kuruluşlarından ikisi olan Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğüve Türkiye Elektrik İletim A.Ş.GEN. MD.bünyesinde 149 personel alacağını bu kapsamda 2019 KPSS/1 kılavuzuna göre lisans mezunu adaylar arasından 149 kişinin kurumlar bünyesinde istihdam edileceği açıklandı. Buna göre kurumda görev alacak adayların başvuracağı ilgili pozisyonlar şunlardır:




Avukat


Memur


Şehir Plancısı


Mühendis olarak kılavuzda yer almış olup ilgili şartları sağlayan adaylar tarafından tercihe açılmıştır.




Kurumlar bünyesinde istihdam edilecek personellerden büyük bir kısmı üniversitelerin ilgili 4 yıllık mühendislik bölümlerinden mezun olan adaylar olup farklı mühendislik alanlarında görevlendirmek üzere istihdam edilecektir. Bu kapsamda tercih yapacak olan adayların ilgili kurum kadrosuna ait nitelik koduna dikkat ederek tercih yapması gerekmektedir.

ÖYSY tarafından açıklanan kılavuz doğrultusunda adaylardan tercihleri 9 ile 18 Temmuz tarihleri arasında alınacaktır. Adaylar KPSSP3 puan türü ile 30 kurum tercihinde bulunacaktır. Adayların tercihleri yapmasının ardından sonuçları açıklama aşamasına gelinecek olup ilerleyen tarihlerde ÖSYM tarafından sonuçların açıklanacağı beklenmektedir.


Yorumlar