Anasayfa /  Foto Galeri

Türkiye'den kar manzaraları

Türkiye'den kar manzaraları - Sayfa 1

Türkiye'nin sonbahar mevsimine veda etmeye hazırlandığı günlerde, özellikle Doğu Anadolu bölgesinde düşen sıcaklıklarla birlikte kar yağışı da etkili olmaya başladı. İşte Türkiye'den kar manzaraları... ADIYAMAN UNESCO’nun Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan 2 bin 206 metre yükseklikteki Nemrut Dağı’na kar yağdı.

Türkiye'den kar manzaraları - Sayfa 2

ADIYAMAN Nemrut Dağı zirvesinde bulunan devasa heykelleri görmek, güneşin en güzel manzarayla doğup battığı yer olarak kabul edilen Nemrut Dağı’nda gün batımını izlemek isteyen turistler kar engeline takıldı.

Türkiye'den kar manzaraları - Sayfa 3

ADIYAMAN Zirvenin yakınlarına kadar araçlarla gelen ve daha sonra zirveye doğru tırmanan yerli turist kafilesi kara rağmen yukarı çıkarak, zirvedeki heykellere ulaştı

Türkiye'den kar manzaraları - Sayfa 4

GÜMÜŞHANE Gümüşhane'de etkili olan kar yağışı nedeniyle 80 köy yolu ulaşıma kapandı. Merkez'e bağlı 18, Kelkit ilçesine bağlı 40, Köse'ye bağlı 7 ve Şiran'a bağlı 15 köy yolu olmak üzere toplam 80 köye kar nedeniyle ulaşım sağlanamazken, İl Özel İdaresi ekipleri sabahın ilk saatlerinden itibaren karla mücadele çalışmalarına başladı.