Anasayfa /  Foto Galeri

Türkiye bu şoförü konuşuyor! Öğrencileri YKS’ye yetiştiren şoför sosyal medyaya damga vurdu! video

Türkiye bu şoförü konuşuyor! Öğrencileri YKS’ye yetiştiren şoför sosyal medyaya damga vurdu! Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin şoförü, otobüse binip sınava 30 dakika kaldığını söyleyen 3 genci, yolculardan izin alarak güzergahını değiştirip sınava yetiştirdi. Bu anlar güvenlik kamerasına yansırken, sosyal medyada günün konusu olan belediye personeli büyük takdir topladı.

Türkiye bu şoförü konuşuyor! Öğrencileri YKS’ye yetiştiren şoför sosyal medyaya damga vurdu! video - Sayfa 1

Türkiye bu şoförü konuşuyor! Öğrencileri YKS’ye yetiştiren şoför sosyal medyaya damga vurdu!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin şoförü, otobüse binip sınava 30 dakika kaldığını söyleyen 3 genci, yolculardan izin alarak güzergahını değiştirip sınava yetiştirdi. Bu anlar güvenlik kamerasına yansırken, sosyal medyada günün konusu olan belediye personeli büyük takdir topladı.

Türkiye bu şoförü konuşuyor! Öğrencileri YKS’ye yetiştiren şoför sosyal medyaya damga vurdu! video - Sayfa 2

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrenciler için hafta sonu tüm güzergahlarda kesintisiz ulaşım hizmeti verdi. Sabah sınav saatine yakın dakikalarda 9B numaralı Yazlık-Maltepe arası çalışan otobüsün sürücüsü ile sınava geç kalan 3 öğrenci arasında yaşanan diyalog sosyal medyada gündem oldu

Türkiye bu şoförü konuşuyor! Öğrencileri YKS’ye yetiştiren şoför sosyal medyaya damga vurdu! video - Sayfa 3

Serdivan’da otobüse binen 3 öğrenci sınava 30 dakika kaldığını söyledi. Duruma kulak misafiri olan şoför, merkez amirliğe telefon açarak güzergahı değiştirmek için izin istedi.

Türkiye bu şoförü konuşuyor! Öğrencileri YKS’ye yetiştiren şoför sosyal medyaya damga vurdu! video - Sayfa 4

Bu sırada yolculardan da mağduriyet yaşanmaması adına izin alan şoför, aracın yönünü değiştirdi.