Anasayfa /  Foto Galeri

Türkiye bu rezilliği konuşuyor ! Bebeğinin komşudan olduğunu öğrenince...

Esra Erol'da programına katılan Fırat Karakuş, kaybolan eşini ve kızını aradığını söyledi. Fırat, eşinin komşuları olan ve ondan 28 yaş büyük olan Cengiz ile kaçtığını düşünüyordu. Esra Erol, Esra Karakuş'un izini sürüp onu buldu ve canlı yayına çıkan Esra her şeyi itiraf etmişti. Olayla ilgili yeni gelişme dün aksam yaşandı. Kendisinden 28 yaş büyük komşusuyla yasak aşk yaşayan kadın, canlı yayında DNA testi sonucunu öğrenince sevinçten havalara uçtu.

Türkiye bu rezilliği konuşuyor ! Bebeğinin komşudan olduğunu öğrenince... - Sayfa 1

ATV ekranlarında Esra Erol'un sunumuyla ekrana gelen programda Esra Karakuş isimli kadının kendisinden 28 yaş büyük komşusuyla kaçması ve sonrasında küçük çocuğunun babasının ondan olduğunu itiraf etmesi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Türkiye bu rezilliği konuşuyor ! Bebeğinin komşudan olduğunu öğrenince... - Sayfa 2

Olayın yankıları sürerken yapılan DNA testinin sonuçları da geldi. Canlı yayında DNA testi sonucu açıklandığında çocuğunun kocasından olmadığını öğrenen Esra Karakuş sevinçten havalara uçtu.

Türkiye bu rezilliği konuşuyor ! Bebeğinin komşudan olduğunu öğrenince... - Sayfa 3

KARISINI VE KIZINI ARARKEN ŞOKE OLDU 
Esra Erol'da programına katılan Ferdi Karakuş, kayıplara karışan karısını ve kızını ararken şoke eden gerçeklerle yüzleşti. Karısı 'abim' dediği kendisinden 28 yaş büyük komşuları Cengiz ile kaçmıştı.

Türkiye bu rezilliği konuşuyor ! Bebeğinin komşudan olduğunu öğrenince... - Sayfa 4

Esra Erol'un bulup yayına getirdiği Esra Karakuş, eşiyle yüzleşirken kızının babasının birlikte kaçtığı komşuları olduğunu itiraf etti.