Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu TÜBİTAK'a 92 Personel Alımı Yapılacak

Kamu Sertifikasyon Merkezi (KAMU SM), Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezine (BİLGEM), Siber Güvenlik Enstitüsü (SGE), Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsünde (SAGE) personel alımları yapılacak. 

Abone ol
Abone ol 26 Aralık 2018 12:44

Resmi gazete açıklanan ilan detayları belli oldu. Uzman kadrosunda Uzman yardımcısı, Ar-Ge personeli (araştırmacı), teknisyen, şoför ve memur kadrolarında yapılacak alımlarda başvurular TÜBİTAK ve İŞKUR üzerinden yapılacak.

92 PERSONEL ALIMI

ARGE personeli olarak Araştırmacı - Teknisyen, Uzman yardımcısı, uzman alımlarında başvurular 15 Ocak tarihine kadar devam edecek. Bu alanlarda Tedarik Yönetimi Ve Satın alma Birimi, Muhasebe Birimi, İnsan Kaynakları Birimi, İdari Ve Sosyal İşler Birimi, Kamu Sertifikasyon Merkezi, Siber Güvenlik, Malzeme, Enstitüsü, İşyeri Sağlık Ve Güvenlik Birimi, Çevre Ve Temiz Üretim Enstitüsü birimlerinde görevlendirilecek olan adaylar Ankara ve Gebze illerinde görev yapacak.

TÜBİTAK Bilgem'e KKYBY, UME, ve MAM'a yapılacak alımlarda teknisyen şoför, memur ve hemşire kadrolarında personeller alınacak. Bu kadrolarda başvuru yapacak adayların iş tecrübesi istenilecek. 29 Aralık tarihine kadar devam edecek olan başvurularda gerekli başvuru detayları İŞKUR üzerinden açıklanacak. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak.

İlan detayları için tıklayın


Yorumlar