Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Turkcell ve Vodafone personel alımı yapacak!

Tukcell ve Vodafone Türkiye genelindeki mağazalarında ve Genel Merkezlerinde çok sayıda personel alımları yapacak. Başvurular hangi kadrolarda olacak?

Abone ol
Abone ol 11 Şubat 2020 20:38

Türkiye'nin iletişim alanında mobil ses ve iletişime dayalı hizmetler sunan Vodafone ile Turkcell personel alımları açıkladı. Buna göre başvurularda tecrübe şartı aranmayan kadrolar hangileri? nasıl başvuru yapılacak işte detaylar..

TURKCELL - SUPERONLİNE

Satış müdürü, satış destek müdürü kampanya yönetim uzmanı kadrolarında alımlar yapılacak.

Satış müdürlüğü kadrosunda lisans mezunu olmak, ekip yönetmek ve saha satış konuda iş tecrübesi bulunan, insan ilişkilerinde başarılı ve düzgün diksoyna sahip olmak, yaş aralığında 28- ile 35 yaş arasında olmak, office programlarına hakim olmak, Samsunda ikamet etmek bay ve bayan adaylar için B sınıfı ehliyete sahip olmak gerekmektedir.

Satış destek uzmanı alımlarında ie benzer kadrolarda iki yıl iş tecrübesine sahip olmak gerekmektedir. Buna göre vizyon sahibi, iletişim ve sunum becerilerine sahip olmak, esnek çalışmaya saatlerine uyum gösterebilmek, sistem geliştirmelerini yönetebilecek adaylar başvuru yapabilecekler.

Kampanya müdürü alımlarında ise tercihen lisans mezunu olarak iki yıl iş tecrübesi olmak gerekmektedir. Erkek adayların askerliğini tamamlamış office programlarını etkin olarak kullanabilen, iyi derecede ingilizce bilen ve sözlü ve yazılı iletişim becerine sahip adaylar başvuru yapabilecekler.

VODAFONE;

Vodafone bir çok kadroda personel alımları yapacak. Bu kadrolardan bazılara ait başvuru şartları ise şu şekilde olacak:

Kobi satış yöneticisi alımalrında lisans mezunu olmak gerekmektedir. Sürücü belgelsine sahip olmak, ikna kabiliyetine saihp, yeniliklere açık erkek adayların askerliğini tamamlamış, daha önce satış konusunda 4 yıl iş tecrübesine saihp olmak gerekmektedir.

 

Yorumlar