Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Turkcell ve Türk Telekom personel alımı yapacak !

İŞKUR üzerinden Türk telekom ile Türkcell lise ve önlisans mezunu, tecrübeli tecrübesiz personel alımları gerçekleştirecek. Başvuru şartları ve diğer detaylar haberde.

Abone ol
Abone ol 14 Haziran 2020 21:35

Türkiye genelinde Türkcell ve Türk Telekom şubelerindeki iletişim merkezleri ile şubelerde deneyimli deneyimsiz personel alımları gerçekleştirilecek.

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından İŞKUR üzerinden açıklanan bir ilana göre Türkcell iletişim merkezinde çalıştırılmak üzere deneyimli hesap işlerinden anlayan prezentabl sistem takibi görevinde bulunabilecek satış elemanı alınacaktır. Adaylar başvurularını da en az önlisans mezunu olmaları gerekiyor. Satış uzmanı kadrosundaki alımlar 00005531330 ilan numarası ile devam ediyor. 10 Temmuz 2020 tarihine kadar İŞKUR üzerinden devam edecek.

Türk Telekom bayilerinde istihdam edilecek olan en az ortaöğretim lise ve dengi okullardan mezun, en az 20 yaşında en fazla 40 yaşında erkek ya da kadın askerliğini fiilen yapmış tecilli ya da muaf olan adaylar alınacak.

TÜRK TELEKOM 3 BİN TL MAAŞ İLE PERSONEL ALIMI;

Türk telekom için açıklanan ilanda başvuru şartları belli oldu. Pendik Hizmet Merkezi tarafından açıklanan Türk Telekom bayisindeki alanlarda temsil yeteneğine sahip aktif satış bünyesinde hizmet verecek, bay Bayan alımı gerçekleştirilecek. kurumsal Müşteri yeni müşteri edinme kabiliyetinde, hedef odaklı ve rasyonel ikna yeteneği bulunan erkek adayların askerliğini tamamlamış yada ertelemiş olmaları randevulu ya da randevusu bireysel ya da kurumsal satış işlemleri gerçekleştirilecek mevcut müşterilerin bağlı memnuniyetini artırmaya yönelik olarak satış sürecinin gerçekleştirecek adaylar alınacak. Sosyal haklar maaş hakları belli oldu. çalışanlara tablet, telefon, GSM hattı desteği sağlanacak. Maaş 3000 TL artı prim ve asgari geçim indirimi uygulanacak başvurular 00005533917 ilan numarası ile İŞKUR portal üzerinden 11 Temmuz 2020 tarihine kadar devam edecek.

Yorumlar