Anasayfa /  Foto Galeri

Türkan Şoray ve Kadir İnanır yıllar sonra bir araya geldi

Eskişehir'deki İmren Erşen Oya Müzesi'nin açılışı Türk sinemasının iki efsanesini bir araya getirdi. Açılışta Türkan Şoray ve Kadir İnanır al yazma takarak fotoğraf çektirdiler. İşte açılıştan kareler...

Türkan Şoray ve Kadir İnanır yıllar sonra bir araya geldi - Sayfa 1

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in yakın arkadaşı, gecekondu ve çiçekli kadın resimleri ile tanınan ressam İmren Erşen'in köy köy gezerek bir araya getirdiği 5 bin parçadan oluşan oya örnekleri ve yazmalar başta olmak üzere Anadolu kültürünün somut örneklerinin bulunduğu 'İmren Erşen Oya Müzesi' törenle açıldı. 

Türkan Şoray ve Kadir İnanır yıllar sonra bir araya geldi - Sayfa 2

Tarihi Odunpazarı bölgesindeki müzenin açılışında Atıf Yılmaz'ın 1978 yılında yayınlanan Asya ile İlyas'ın aşk hikayesini anlatan 'Selvi Boylum Al Yazmalım' filmi ile Türk sinema tarihine damga vuran usta oyuncular Türkan Şoray ve Kadir İnanır yıllar sonra bir araya geldi.

Türkan Şoray ve Kadir İnanır yıllar sonra bir araya geldi - Sayfa 3

Törenin  açılış konuşma yapan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın balmumu heykellerini yapıp, Balmumu Müzesi'nde sergileyeceklerini belirtti. 

Türkan Şoray ve Kadir İnanır yıllar sonra bir araya geldi - Sayfa 4

Büyükerşen "Türk sinemasının iki değerli ismi, hayranı olduğumuz Türkan Şoray ve Kadir İnanır'a burada olmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.