Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Türk Lirasıyla dalga geçen yabancı uyruklu şahıs yakalandı!

Yabancı uyruklu bir şahsın, Türk lirasıyla dalga geçtiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu şahıs elindeki 5 TL ile dalga geçerek yırttı. Şahsın yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

Abone ol
Abone ol 29 Kasım 2022 23:14

Santamarini2 rumuzlu bir TikTok kullanıcısı, sosyal medyaya yüklediği bir video ile birçok kişinin tepkisini çekti. Söz konusu videoda yabancı şahsın bir odada elindeki Türk liralarını dalga geçer vaziyette yatağa fırlattığı görüldü.

 Bununla birlikte fırlattığı paralardan 5 TL’yi alan şahıs "Look, look. This is no Money (Buna bak. Bu para değil)" diyerek 5 TL’lik banknotu yırttı. 

O anları bir başka kişiye kaydettiren “Santamarini2” rumuzlu adam sosyal medyada tepkilerin hedefi oldu.

Söz konusu şahıs elinde tuttuğu paraları yatağa fırlatırken "I’m rich nigga, rich nigga (Ben zenginim dostum, zenginim)" dediği görüldü.

Yabancı uyruklu şahsın o görüntüleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Söz konusu kişinin bir sosyal medya fenomeni olduğu ve TikTok'ta 30 bin takipçisi olduğu öğrenildi.

Söz konusu o görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Ankara Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada Türk Lirası’nı yırtarak paylaşımda bulunan kişinin yakalanarak gözaltına alındığı ve hakkında yasal işlem başlatıldığını duyurdu.

Etiketler yabancı uyruklu
Yorumlar