Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türk Kızılay’ı: Çağrı Merkezi, Asistan, Uzman ve Gençlik Çalışanı Personeli Alacak

Türk Kızılayı tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan açık kadrolara göre; kurum 7 farklı pozisyonda personel alımı yapacak.

Abone ol
Abone ol 24 Nisan 2019 21:36

Kızılay yayımladığı ilanında; Raporlama Uzmanı, Çağro Merkezi Operatörü, Yönlendirme ve Dış Erişim Asistanı, Doğrulama ve Gözlem Asistanı, Program Proje Uzmanı, Doktor ve Gençlik Çalışanı alımı yapacağını ilan etti.

KIZILAY PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURU KOŞULLARI

Türk Kızılayı tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan başvuru koşulları her pozisyon için değişmekte. Söz konusu en dikkat çekici koşul ise yabancı dil şartı.

Kızılay bazı kadrolar için adaylardan Arapça, İngilizce dil şartı arıyor. Ayrıca öğrenim şartı da kadrolar için belirleyici olan koşullar arasında. Türk Kızılayı tarafından yayımlanan ilanda yer alan diğer genel koşullar ise şu şekilde,

İlana başvuru yapacak adayların; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması ve ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden mezun olması ilk önemli koşullar.

Bu koşulların yanında adayların ayrıca; bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak, koşullarına haiz olmaları isteniyor.

BAŞVURULAR KURUMA YAPILACAK

İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını Kızılay'ın kendisine ait kurumsal web sayfası üzerinden elektronik olarak yapacaklar.

Türk Kızılayı ilanları için tıklayın


Yorumlar