Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türk Hava Kurumu (THK) Personel Alım İlanı Yayımlandı

Türk Hava Kurumu (THK) Personel Alım İlanı Yayımlandı! Türk Hava Kurumu yeni açıkladığı personel alımı başvuruları için başvurular başladı. THK resmi İnternet sayfasında açıklanan ilana göre sıcak hava balon pilot alımı için başvuru şartları ve başvuru tarihleri tüm ayrıntılar haberimizde bulabilirisiniz.

Abone ol
Abone ol 07 Temmuz 2019 02:53

Türk Hava Kurumu (THK) Personel Alım İlanı Yayımlandı!

Türk Hava Kurumu yeni açıkladığı personel alımı başvuruları için başvurular başladı. THK resmi İnternet sayfasında açıklanan ilana göre sıcak hava balon pilot alımı için başvuru şartları ve başvuru tarihleri tüm ayrıntılar haberimizde bulabilirisiniz.

Türk Hava Kurumu Hakkında: 1925 yılında Atatürk'ün istikbal göklerdedir öngörüsünün ardından havacılık alanında atılan adımlar gençlere havacılık sporlarını sevdirme noktasında önemli hizmetler görmektedir. Paraşüt, yelken kanat, planör, yamaç paraşütü gibi alanlarda yüz binlerce sporcu yetiştiren THK, aynı zamanda Türk Hava Yollarına pilot yetiştiriyor.

Sivil havacılık alanında önemli kurumlarından bir tanesi olan Türk Hava Kurumu yeni personel alım ilanı açıkladı. Havacılık alanında iş tecrübesi olan balon pilotu alımlarına başvurular başladı. Başvurularda bazı teknik bilgi ve beceri ile bu bilgilerin tespit edilebilmesi in sertifikalar istenilmektedir.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

THK'a bağlı olan Gökçen Havacılık İktisadi İşletmesinin Nevşehir ilinde bulunan Balon işletmesinde görevlendirilecek olan sıcak hava balon pilotu adaylarının en az 425.000 cuff sıcak hava uçurma lisansına sahip olması istenilmektedir. Diğer yandan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından istenilen eğitim sertifikalarını, lisanslama şartlarına sahip olmaları istenilmektedir. Adayların tecrübe şartında en az 750 saat uçuş yapmış olmaları istenilmektedir. Yabancı dil şartında ise İngilizce bilgisinin iyi derecede olması gerektiği belirtilmektedir. Diğer şartlar ise disiplinli çalışmak, takım çalışmasına uygun olmak, vizyon sahibi olmak gereklidir. İş tecrübe şartı 3 yıl olarak açıklandı. Eğitim şartı ise en az ön lisans mezunu olmaları gerektiği ifade edildi.

BAŞVURU TARİHLERİ;





Başvurular 27 Haziran tarihinde başladı. Kariyer portalı üzerinden yapılacak olan başvuruların 25 Ağustos tarihine kadar tamamlanması istenilmektedir.

THK Personel Alım İlanına Başvuru ve Detaylarına Erişmek İçin TIKLAYIN

iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.


Yorumlar