Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Tuncay Özkan'dan zehir zemberek sözler: Siz ne ayaksınız?

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Basınla İlişkiler ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, 'Gazete Duvar' isimli YouTube kanalında Özlem Akarsu Çelik ile Gündem programına konuk oldu. Özkan, "FETÖ'nün siyasi ayağı bizsek, siz ne ayaksınız?" şeklinde konuştu.

Abone ol
Abone ol 13 Şubat 2020 17:23

FETÖ'nün siyasi ayağı hakkında açıklamalarda bulunan Özkan '' Altı yıl cezaevinde kalıp Fethullah’ın her şeyiyle mücadele eden ben Fethullahçıyım ya da grup başkanvekilliğinden itibaren tüm yaşam biçimini bununla mücadeleye adamış olan Kemal Kılıçdaroğlu Fethullahçı, onlar değil! Fethullah’ın siyasi ayağı biziz(!) Peki o zaman soruyorum, siz ne ayaksınız!’ dedi.

Özkan, FETÖ’nün siyasi ayağı ve CHP’nin CNN Türk boykotu ile ilgili açıklamalar yaptı.

 

Tuncay Özkan, "Aynı menzile yürüyen siyam ikizlerinin ayrılık kavgasıdır. Çok canları yandı ama asıl canı yanan, mağdur olan Türkiye’dir. Bu mağduriyeti ortadan kaldırmanın, FETÖ olgusunu temizlemenin tek yolu var, CHP iktidarıdır" ifadelerini kullandı. 

‘Altı yıl cezaevinde kalıp Fethullah’ın her şeyiyle mücadele eden ben Fethullahçıyım ya da grup başkanvekilliğinden itibaren tüm yaşam biçimini bununla mücadeleye adamış olan Kemal Kılıçdaroğlu Fethullahçı, onlar değil! Fethullah’ın siyasi ayağı biziz(!) Peki o zaman soruyorum, siz ne ayaksınız!’ diyen Tuncay Özkan, tartışmanın burada bitmeyeceğini ifade etti ve “FETÖ’yü temizlemenin tek yolu CHP iktidarıdır” diye konuştu. 

 

 

Yorumlar