Anasayfa /  Foto Galeri

Tuğba Özay’ın Manavgat’ta bulunan çiftliğine de alevler sıçradı! Ünlü sanatçı felç geçirdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinden başlayan yangınlarda birçok mahalle ve ev zarar görmeye devam ediyor. Manavgat'ta bulunan çiftliğinin yandığını söyleyen Özay, gözyaşlarına boğuldu. Felç geçiren Özay, hasta yatağından yayınladığı videoda "Her yer yandı. Dünden beri yalvarıyorum" diye feryat etti.

Tuğba Özay’ın Manavgat’ta bulunan çiftliğine de alevler sıçradı! Ünlü sanatçı felç geçirdi - Sayfa 1

Dün öğle saatlerinde Manavgat'ın Yeniköy mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangına müdahale devam ediyor.

Tuğba Özay’ın Manavgat’ta bulunan çiftliğine de alevler sıçradı! Ünlü sanatçı felç geçirdi - Sayfa 2

Antalya'nın Manavgat ve Akseki ilçelerindeki yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor. Eski manken Tuğba Özay’ın Manavgat’ta bulunan çiftliğine de alevler sıçradı. Sinir krizi geçirerek hastanelik olan Tuğba Özay, “Ben felç oldum” diyerek sevenlerini korkuttu.

Tuğba Özay’ın Manavgat’ta bulunan çiftliğine de alevler sıçradı! Ünlü sanatçı felç geçirdi - Sayfa 3

Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün saat 12.05'te başlayan ve yerleşim yerlerine sıçrayan orman yangını bugün sabah saatlerinde kontrol altına alındı. 

Tuğba Özay’ın Manavgat’ta bulunan çiftliğine de alevler sıçradı! Ünlü sanatçı felç geçirdi - Sayfa 4

Türkiye'yi dehşete düşüren felaket nedeniyle Yeniköy, Evrenseki, Bahçelievler ve Sarılar mahalleleri boşaltılırken, yangın yerleşim bölgelerine de sıçradı.