Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TÜBİTAK Yeni KPSS'siz 86 Kamu Personel Alımı Gerçekleştirecek

TÜBİTAK önlisans ve lisans mezunu açıktan 86 kamu personeli alımı gerçekleştirecek.

Abone ol
Abone ol 29 Nisan 2019 16:11

Başvurular en geç 6 Mayıs 2019 tarihine kadar yapılması gerekmekte. Toplam 86 kişi arge personeli, teknik personel ve araştırmacı olarak görevlendirilecek.

Ankara TÜBİTAK SAGE Arge personeli, teknik personel ve araştırmacı olarak alım yapılacak. Başvurular en geç 6 Mayıs 2019 tarihi saat 18:00’a kadar yapılması gerekmekte.

Eksik bilgi veya belge bulunan başvurular değerlendirmeye alınmayacak ve bu kişiler mülakata çağrılmayacak. Mülakat tarihi ve yeri daha sonra duyurulacak.

Ağırlıklı lisans mezuniyet not ortalaması 4’lük sistemde en az 2,50 olmak (100’lük sistemdeki notlar, Yükseköğrenim Kurulunun yayınlamış olduğu “4’lük Sistemdeki Notların 100’lük Sistemdeki Karşılıkları Tablosu” esas alınarak 4’lük sisteme dönüştürülecek)

Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat yapan adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısı üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecek.

İngilizce yeterliliğini ilan metninde yer alan sınavlardan birinden alınan puanla kanıtlamış olmak şart. Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep sayısı üç katı olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecek.

İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecek.

TÜBİTAK SAGE kamu personel alımı kılavuzu için tıklayın


Yorumlar