Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TÜBİTAK KPSS Şartı Olmadan Memur Alım İlanı Yayımladı!

TÜBİTAK KPSS Şartı Olmadan Memur Alım İlanı Yayımladı! Tübitak personel alımı için ilan yayımladı. KPSS şartı olmadan farklı bölgelerde olmak üzere kamu personeli alımı yapılacak. İşte adaylardan aranan şartlar ve ilanların tüm ayrıntıları

Abone ol
Abone ol 17 Kasım 2019 03:05

TÜBİTAK yeni personel adayları almak için ilan yayımladı. Yayımlanan ilanlara göre farklı bölgelerde bulunan birimlere farklı alanlarda alım yapılacak. 

ALIM YAPILACAK BİRİMLER:

TÜBİTAK memur alımı için 4 farklı ilan yayımladı. Yayımlanan ilanlara göre TÜBİTAK Başkanlık bünyesine çalışacak 1 İşyeri Hekimi alacak.TÜBİTAK BİLGEM Test ve Değerlendirme Başkan Yardımcılığı alanında 16 AR-GE Personeli ( Araştırmacı ) alacak. TÜBİTAK BİLGEM 1 İşyeri Hekimi alacak. Son olarak ise, TÜBİTAK BUTAL bünyesine 3 Araştırmacı / Uzman Araştırmacı alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak.
Erkek adaylar için, son başvuru tarihi itibariyle askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak.
Herhangi bir Suç Hükümlülüğü olmamak,
İngilizce Yeterlilik sınavlarından puan almış olmak,
Alım yapılacak pozisyonlar için üniversitelerin dört yıllık eğitim veren bölümlerinini ilgili alanlarından mezun olmuş olmaları gereklidir.

Ayrıca yayımlanmış olan ilanlara göre adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmayacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanların yayımlanması ile birlikte başladılar. Başvuru şartlarını taşıyan herkes başvuru yapabilecek ve başvurular sadece İnternet ortamında TÜBİTAK resmi internet aracılığı ile yapılacaktır. İlanlar hakkında detaylı bilgi sahibi ve son başvuru tarihlerine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

TÜBİTAK Başkanlık ( 20 Kasım 2019 ) 

TÜBİTAK BİLGEM TDBY ( 20 Kasım 2019 )

TÜBİTAK BİLGEM ( 02 Aralık 2019 )

TÜBİTAK BUTAL ( 02 Aralık 2019 )

Yorumlar