Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TÜBİTAK BİLGEM ve UEKAE için 95 Memur Alacak!

TÜBİTAK tarafından 2 Mart 2020 tarihinde yayınlanan kamu personeli alımı ilanı ile bünyesinde görev yapacak lisans mezunu toplam 95 memur personel alımı yapacağını ilan etti.

Abone ol
Abone ol 02 Mart 2020 09:21

TÜBİTAK tarafından 2 Mart 2020 tarihinde yayınlanan kamu personeli alımı ilanı ile bünyesinde görev yapacak lisans mezunu toplam 95 memur personel alımı yapacağını ilan etti.

TÜBİTAK personel alacak. TÜBİTAK tarafından 2 Mart 2020 tarihinde yayınlanan kamu personeli alımı ilanı ile bünyesinde görev yapacak lisans mezunu toplam 95 personel alacağını duyurdu. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK) Bilişim Ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezine (BİLGEM) Bağlı Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (YTE) Ve Ulusal Elektronik Ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü (UEKAE) bünyesinde görev yapmak üzere 95 personel alacak.

TÜBİTAK BİLGEM PERSONEL ALIMI (95 KİŞİ)

Alımı yapılacak olan memurlar, TÜBİTAK BİLGEM’e bağlı olan Bağlı Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (Yte) Ve Ulusal Elektronik Ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü (UEKAE) bünyesinde görev yapacaklar. Alımın tamamı lisans mezunu adaylar arasından gerçekleştirilecek. Adaylar 23 Mart 2020 tarihine kadar başvuru yapabilecekler.

TÜBİTAK BİLGEM AR-GE PERSONELİ (ARAŞTIRMACI) ALIMI

Alımı yapılacak olan personellerin tamamı, araştırmacı kadrosunda alınacak. Ankara’da görev yapacaklar.4 ayrı ilan için mezuniyetler sırasıyla şu şekildedir.

1: Lisans Bölümleri Bilgisayar Mühendisliği veya Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği bölümlerinden birini 01.01.2020 tarihinde/tarihinden sonra bitirmiş veya 2019-2020 Eğitim- Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonunda bitirebilecek durumda olmak. 25 Kişi alınacak.

2. Lisans Bölümleri Bilgisayar Mühendisliği veya Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği bölümlerinden birini 01.01.2020 tarihinden önce bitirmiş olmak. 5 Kişi Alınacak.

3. Lisans Bölümleri Endüstri Mühendisliği veya Endüstri Sistem Mühendisliği bölümlerinden birini 01.01.2020 tarihinde/tarihinden sonra bitirmiş veya 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonunda bitirebilecek durumda olmak. 7 kişi Alınacak.

4. Lisans Bölümleri Endüstri Mühendisliği veya Endüstri Sistem Mühendisliği bölümlerinden birini 01.01.2020 tarihinden önce bitirmiş olmak. 3 Kişi Alınacak.

TÜBİTAK UEKAE AR-GE PERSONELİ (ARAŞTIRMACI) ALIMI

Alımı Yapılacak personeller, TÜBİTAK personel alımı kapsamında, Ulusal Elektronik Ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü (UEKAE) bünyesinde görev alacaklar. Kocaeli’de görev yapacaklar. 3 ilan kapsamında personel alımı mezuniyet bilgisi aşağıdaki gibidir.

1. Lisans Bölümleri Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş ya da 2019 – 2020 Eğitim – Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonunda bitirebilecek durumda olmak. 30 kişi alınacak.

2. Lisans Bölümleri Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği veya Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş ya da 2019 – 2020 Eğitim – Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonunda bitirebilecek durumda olmak. 2o kişi alınacak.

3. Lisans ölümleri Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Matematik, Matematik Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş ya da 2019 – 2020 Eğitim – Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonunda bitirebilecek durumda olmak. 5 kişi alınacak.

TÜBİTAK PERSONEL ALIMI BAŞVURULAR

İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir. Başvurular 23 Mart 2020 tarihinde sona erecektir.

 

Yorumlar