Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TÜBİTAK 6 Farklı İlan İle 98 Personel Alacak! KPSS Şartı Yok

TÜBİTAK son günlerde yeni ilanlar yayımlaya devam ediyor. 6 farklı ilan yayımlandı ve toplamda 98 kamu personeli alımı yapılacağı belirtildi.

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2019 10:57

Son zamanarda ilgi gören personel alımı ilanlarından olan TÜBİTAK personel alımı ilanları ile kamuya yüzlerce personel alımı yapılıyor. Yayımlanmış olan ilanlara balacak olursak 6 farklı ilan ile 98 personel alımı yapılacağı bildirildi. Yayımlanmış olan tüm TÜBİTAK personel alımı ilanlarını İşin Olsa Ekibi olarak sizlere bu haberizde sunacağız.

KPSS ŞARTI YOK!

TÜBİTAK personel alımları için adaylardan KPSS şartı aranmıyor. Bunun yerine adayların belirtilen eğitim şartını taşıyor olmaları ve TÜBİTAK tarafından belirtilen yabancı sınavından puan almış olmaları gerekmektedir.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

TÜBİTAK bünyesindeki personel eksşkliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde personel alacak. Bu kapsamda adaylardan aranan şartlar her ilanda farklıdır. Ancak bu kapsamda adaylardan genel olarak, "Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, TÜBİTAK tarafından belirtilen yabancı dil seviysinde ilgili dillerde puan almış olmak, Lisans mezunu olmak gibi nitelikler aranıyor.

ALIM YAPILACAK TÜBİTAK BİRİMLERİ:

Adaylardan yukarıdaki nitelikler dışında Özel olarak pozisyonuna göre bazı şartlarda aranacak. Adaylar bu detaylara aşağıdaki ilanları inceleyerek ulaşabilirler.
TÜBİTAK BİLGEM KAMU-SM: 2 Kişilik Boş kadro ile Teknik ve Destek Personeli alınacak. Son Başvurular 27 Aralık 2019.

TÜBİTAK BİLGEM İLTAREN: 7 Ar-Ge Personeli ( Araştırmacı ) alınacak. Son başvurular 02 Ocak 2019.

TÜBİTAK SAGE: 44 Aday Araştırmacı Alınacak Son Başvurular 26 Aralık 2019.

TÜBİTAK SAGE: 4 Kişilik kadro ile Mühendis ve Ar-Ge Teknisyeni alınacak. Son Başvurular 06 Ocak 2020.

TÜBİTAK SAGE: 29 proje Personeli ( Usta ) alınacak. Son Başvurular 30 Aralık 2019.

TÜBİTAK UME:12 Kişilik kadro ile Uzman Yardımcısı/Uzman alınacak. Son Başvurular 30 Aralık 2019.

Yorumlar