Anasayfa /  Magazin

Tuba Büyüküstün'den Hazal Kaya'ya destek!

Başarılı oyuncu Hazal Kaya'nın Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisindeki performansını beğenmeyen Ahmet Hakan'ın sarf ettiği sözlere bir tepki de oyuncu Tuba Büyüküstün'den geldi.

Abone ol
Abone ol 07 Mart 2022 15:26

Başarılı oyuncu Hazal Kaya'nın Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisindeki performansını beğenmeyen Ahmet Hakan'ın sarf ettiği sözlere bir tepki de oyuncu Tuba Büyüküstün'den geldi.
Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde başrol oynayan Hazal Kaya'nın oyunculuğunu beğenmeyen Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan köşesinde sert ifadeler kullandı. "Hazal Kaya'nın oyunculuğundan nefretimin 5 sebebi" başlıklı yazısıyla gündem olan Ahmet Hakan'a Tuba Büyüküstün sert ifadeler kullandı.


Hazal Kaya'nın Ahmet Hakan'a "Bazılarının eleştirinin adaletine dair terazisi kaymış da olabilir. Ama teraziniz kayarken bedenime, varlığıma nefret içerikli yorumlar yapamazsınız. Haddiniz değil!" sözlerinin ardından oyuncu Tuba Büyüküstün de bir paylaşım yaptı.


Oyuncu paylaşımdan şunları yazdı: "Neden Ahmet Hakan okumuyorum? Yazılarında kendine yetememişliği çok hissediliyor. Eleştiri adı altında hadsizliğe harcayacak vaktim yok. Yıllardır üslup konusunda kendini geliştiremediğini düşünüyorum."

NE OLMUŞTU ?


Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında oyuncu Hazal Kaya'nın performansını eleştirdi.

Netflix’te yayınlanan “Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisinin başrol oyuncusu Hazal Kaya’nın oyunculuğundan ‘nefret ettiğini’ söyleyen Hakan, bunu 5 nedene dayandırdı:

“Bir: Çok aşırı bir zorlamayla doğal olmaya çalışıyor. İki: Büyük oynayarak iyi oyuncu olacağını sanıyor. Üç: Gözlerine ve yüzüne ifade yüklemesini bilmiyor. Dört: Sahne ne olursa olsun hep şımarık kız çocuğu modunda. Beş: Hiç bitmeyen, hiç tükenmeyen bir yapmacıklık var oyunculuğunda.”

TWITTER’DAN YANIT VERDİ

Bu sözler üzerine oyuncu Hazal Kaya, Ahmet Hakan’a Twitter hesabından yanıt verdi.

Kaya, “Beğenmemiş olabilirsiniz, bazılarının eleştirinin adaletine dair terazisi kaymış da olabilir. Ama teraziniz kayarken bedenime, varlığıma nefret içerikli yorumlar yapamazsınız! Hele ayrıcalıklı konumlarını korumak için yeri gelince nasıl sustuklarını bildiklerimiz hiç yapamaz! Haddiniz değil!” ifadelerini kullandı.

Yorumlar