Anasayfa /  Foto Galeri

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı'ndan ne kadar alacak?

Yakalandığı bağırsak rahatsızlığı sonrası tedavisi için oynadığı diziden ayrılmak zorunda kalan Neslihan Atagül'ün yerine Tuba Büyüküstün gelmişti. Tuba Büyüküstün'ün diziden bölüm başı alacağı ücret ortaya çıktı.

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı'ndan ne kadar alacak? - Sayfa 1

Yakalandığı bağırsak rahatsızlığı sonrası tedavisi için oynadığı diziden ayrılmak zorunda kalan Neslihan Atagül'ün yerine Tuba Büyüküstün gelmişti.

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı'ndan ne kadar alacak? - Sayfa 2

Yeni dizisinde birçok ünlü oyuncu ile birlikte rol alacak olan Büyüküstün, duygularını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. 38 yaşındaki oyuncu mesajında şu ifadelere yer vermişti:

Hem tanıdık, hem yepyeni bir yolculuk başlıyor. Çok sevgili eski partnerim Engin, canım senaristim, dostum Eylem, bu sektördeki ilk yıllarımda tanıştığım sevgili Emre, daha önce pek çok projeme ev sahipliği yapmış Star TV ile tekrar çalışacak olmanın keyfiyle, yepyeni bir karakterle sizinle buluşacak olmanın heyecanını birlikte yaşıyorum. Hepimiz için açık havada derin bir nefes almak gibi bir deneyim olması dileğiyle. Hoşbuldum. Yakında görüşmek üzere.
Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı'ndan ne kadar alacak? - Sayfa 3

Bir dönem 'Kara Para Aşk' dizisinde Engin Akyürek'le başrolde yer alan Tuba Büyüküstün, yıllar sonra eski partneri ile yeniden bir araya geldi. 38 yaşındaki oyuncunun, dizi setinden yaptığı ilk paylaşım ve ”Engin’le 6 yıl sonra buluştuk. İlk sahnemizi çektik. Çok güzeldi” notu hayranlarını heyecanlandırdı.

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı'ndan ne kadar alacak? - Sayfa 4

Tuba Büyüküstün’ün ‘Sefirin Kızı’nı kabul etmesi için 3 milyon TL transfer ücreti ödedi. Ayrıca güzel oyuncunun bölüm başı, Engin Akyürek gibi 200 bin TL alacağı iddia edildi. Bunlara ek olarak Büyüküstün, yurt dışı satışlarından da pay alacak.