Anasayfa /  Güncel

Sorgu Uzman Erbaş sonuçları açıklandı - Tıkla

Binlerce kişinin merakla beklediği Uzman Erbaş sonuçları açıklandı. İşte Jandarma Genel Komutanlığı 2017/10 Uzman Erbaş askeri personel temini 2. grup sonuçları için yaptığı son dakika açıklama ve sorgulama sayfası.

Abone ol
Abone ol 15 Kasım 2018 17:03

Uzman Erbaş sonuçları açıklandı mı?  Jandarma Genel Komutanlığı'ndan son dakika bir açıklama yapıldı.  Jandarma Genel Komutanlığı 2017/10 Uzman Erbaş askeri personel temini 2. grup sonuçları için yaptığı son dakika açıklama ve sorgulama sayfası trhaberler.com'da

Bilindiği gibi, Jandarma Genel Komutanlığına Lojistik branşında sözleşmeli uzman erbaş alımları 2018/2 alımları için başvurular devam ediyor. 29 Kasıma kadar devam edecek olan başvuruların ardından Asayiş sınıfında askeri personel alımları için alım yapılıp yapılmayacağı merakla sorulmakta. Adaylar için gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Ayrıca 2017/10 2. grup uzman erbaş alımlarında sonuç duyurusu Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden adaylar duyuruldu.

Uzman Erbaş Sonuçları için tıklayın

UZMAN ERBAŞ SONUÇ SORGULAMA EKRANI

Adaylar sonuçları nasıl öğreneceklerini sormaktalar. Uzman Erbaş sonuç duyurusu Personel temini sistemi üzerinden açıklandı Buna göre adaylar T.C. Kimlik ve e-devlet şifresi ile JANDARMA Merkezi Kimlik Doğrulama sitemi üzerinden öğrenebilecekler.


Yorumlar