Anasayfa /  Dünya

Trump'ın görüntüsü şok etti ! Su içerken...

Dün New York'ta West Point kentindeki Ordu Akademisi'nin 2020 mezuniyet törenine katılan ABD Başkanı Donald Trump'ın su içmek kaldırdığı sağ elini sol eliyle desteklemesi Trump'ın beyninde sorun olduğu şeklinde yorumlandı.

Abone ol
Abone ol 14 Haziran 2020 15:51

ABD Başkanı Donald Trump, katıldığı törende yaptığı konuşma öncesinde su içerken zor anlar yaşadı. Uzmanlar bu durumu, Trump'ın nörolojik bir sorunu olduğu şeklinde yorumlarken Trump'ın rakibi Joe Biden'ın en büyük bağışçısı olan Jon Cooper, "Beyaz Saray ne saklıyor?" şeklinde tweet attı.

ABD Başkanı Donald Trump cumartesi günü, New York yakınlarındaki West Point kentindeki Ordu Akademisi'nin 2020 mezuniyet törenine katıldı. Trump'ın konuşması öncesinde su içerken zorluk yaşaması dikkat çekti. Bardağı sağ eliyle kaldıran ancak ağzına götürmekte zorlanan ABD Başkanı, sol elinden yardım alma gereği hissetti. Bu durum uzmanlar tarafından Trump'ın beyninde sorun olduğu şeklinde yorumlandı.

"Beyin taraması gerektirecek kadar endişe verici"
Yale psikiyatristi Dr. Bandy Lee bu durumu, "Başka belirtilerle birlikte bir beyin taraması gerektirecek kadar endişe verici, kalıcı nörolojik bir işaret" ifadeleriyle yorumladı. 

-Dr. Bandy Lee

"Beyaz saray ne saklıyor?"
Trump'ın rakibi Joe Biden'in en büyük bağışçısı olan Jon Cooper, "Son videolar, Trump'ta tıbbi olarak yanlış bir şey olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Yürüme şekli, bir bardak suyu nasıl tuttuğu, bulamaç ettiği sözleri, düşüncelerindeki labirentleri. Beyaz Saray ne saklıyor?" şeklinde bir Tweet attı.

Yorumlar