Anasayfa /  Güncel

Trump’ın dezenfektan önerisine Ahmet Hakan'dan sert tepki !

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü yazısında ABD Başkanı Donald Trump'ın, koronavirüse karşı vücuda ışın verilmesi ya da dezenfektanların enjekte edilmesi yönündeki önerisine ilişkin "Trump’ın durumuna bakıp, “Dünyayı bu yönetiyor, Allah belamızı vermiş” diyelim" yorumunda bulundu.

Abone ol
Abone ol 25 Nisan 2020 10:29

Dünyada birçok ülkenin koronavirüse karşı mücadelesi büyük bir kararlılıkla devam ederken ABD Başkanı Donald Trump'tan insanları şoke eden bir açıklama geldi.

Başkan Trump, hastalara dezenfektan enjekte etmeyi önerdi.

Trump'ın bu sözleri dünyada alay konusu olurken bir yandan da insanların Trump'a inanabileceği nedeniyle uyarılar yapılmaya başladı.

 

SAKIN DENEMEYİN
Amerika'nın en büyük temizlik üreticileri üst üste açıklama yaparak ürünlerinin asla içilmemesi gerektiğini bildirdi.

ALLAH BELAMIZI VERMİŞ

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde ABD Başkanı Donald Trump'ın yeni tip Koronavirüs'e (Covid-19) karşı bir tedavi yöntemi olarak dezenfektanların insan üzerinde kullanılmasını önerisinde bulunmasını değerlendirdi.

Türkiye'de midesini virüsten korumak için üç bardak sıvı sabun içip hastanelik olan vatandaşı hatırlatan Hakan, "Sıvı sabun içen adamın durumuna bakıp 'Bununla aynı havayı soluyoruz' diye yakınıp duruyorduk. Trump’ın durumuna bakıp, 'Dünyayı bu yönetiyor, Allah belamızı vermiş' diyelim" ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Donald Trump, dezenfektanların insan üzerinde kullanılmasını önerisinde bulunmasının ardından bir açıklama yapmış, sözlerinde "kinaye yaptığını" belirtmişti.

Yorumlar