Anasayfa /  Foto Galeri

Trump'ın avukatı Rudy Giuliani’nin otel odasında çekilen iğrenç görüntüleri deprem etkisi yarattı

Dünya, 3 Kasım'da gerçekleşecek ABD Seçimleri'ne kilitlenmişken hem Trump hem de Biden cephesinde işler kızışmış durumda. Yapılan kamuoyu yoklamaları, Demokrat Parti'nin adayı Joe Biden'ın ülke genelinde yarışı önde götürdüğüne işaret ediyor. Şimdiyse Trump'ın kişisel avukatı Rudy Giuliani'nin bir otel odasında çekilmiş utanç verici görüntüleri ortaya çıktı ve Giuliani'yi dünyanın bir numaralı gündem maddesi haline getirdi; ABD Başkanı'nın tepkisi ise merak konusu. İşte detaylar

Trump'ın avukatı Rudy Giuliani’nin otel odasında çekilen iğrenç görüntüleri deprem etkisi yarattı - Sayfa 1

ABD'de 3 Kasım başkanlık seçimine iki haftadan az süre kala, hem Başkan Donald Trump hem de Demokrat Partili rakibi Joe Biden cephesinde işler kızışmış durumda. Ortaya çıkan bu yeni görüntüler ise başkanlık yarışında kritik bir öneme sahip olabilir.

Trump'ın avukatı Rudy Giuliani’nin otel odasında çekilen iğrenç görüntüleri deprem etkisi yarattı - Sayfa 2

Trump'ın başkanlık seçimindeki rakibi Biden'ın oğlu Hunter'ın bilgisayarından çıkanlarla ilgili iddialar hız kazanırken, Trump'ın kişisel avukatı Rudy Giuliani, Hunter'ın bilgisayarındaki reşit olmayan kızların müstehcen fotoğraflarını polise teslim ettiğini iddia etmişti.

Trump'ın avukatı Rudy Giuliani’nin otel odasında çekilen iğrenç görüntüleri deprem etkisi yarattı - Sayfa 3

Dün bu açıklamasıyla gündeme gelen, İkiz Kuleleri hedef alan 11 Eylül saldırısı sırasında New York Valisi olan ve Trump'ın en ateşli yol arkadaşlarından Rudy Giuliani, bugün bambaşka bir şekilde gündemde...

Trump'ın avukatı Rudy Giuliani’nin otel odasında çekilen iğrenç görüntüleri deprem etkisi yarattı - Sayfa 4

Trump'ın kişisel avukatı Giuliani, koronavirüs pandemisi sırasında otel odasında Borat'ın kızını oynayan bir aktrisle uygunsuz sayılabilecek görüntüler verdi.