Anasayfa /  Medya

TRT'de deprem! İşte TRT'deki son görev değişiklikleri

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) "uluslararası alanda da etkin bir marka" olmak için bazı görev değişikliklerine gitti. İşte TRT'deki son görev değişiklikleri...

Abone ol
Abone ol 12 Mayıs 2019 11:41

TRT yeniden yapılanmaya gidiyor. Devam eden süreçte görev değişiklikleri yapıldı. Buna göre; TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan, İç Yapımlar Dairesi Başkanlığı görevine getirilirken, Televizyon Dairesi Başkan Yardımcısı Cemil Yavuz, TRT 1'in yeni kanal koordinatörü oldu.

TRT İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı tarafından çalışanlara duyurulan yeni görevler, "uluslararası alanda da etkin bir marka yaratmak için" hazırlandı. Kanalın yeni organizasyon yapısına göre; Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanlığı'nın altında konumlandırılmış olan TRT Spor, TRT Haber, TRT World ve TRT Arabi Kanal Koordinatörlükleri ilgili Genel Müdür Yardımcısına doğrudan bağlandı.

TRT 1, TRT 2, TRT Çocuk, TRT Belgesel, TRT Avaz, TRT Müzik, TRT Kurdi ve TRT Türk Kanal Koordinatörlükleri yine ilgili Genel Müdür Yardımcısının doğrudan sorumluluk tanımına eklendi.

İç Yapımlar Kanal Koordinatörlüğü ise İç Yapımlar Dairesi Başkanlığı olarak ilgili Genel Müdür Yardımcısına bağlandı.

TRT Genel Müdürlüğü Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Yaşar Taşkın Koç da birkaç gün önce görevinden bir veda mektubu ile istifa ettiğini duyurmuştu.


Yorumlar