Anasayfa /  Güncel

TRT spikerinin Mesut Özil sorusu sosyal medyaya bomba gibi düştü

TRT Spor ekranlarında yayınlanan 'Spor Artı' programında spor spikeri Cansu Canbaz'ın Erdoğan Arıkan'a yönelttiği Mesut Özil sorusu sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Abone ol
Abone ol 15 Ocak 2021 15:53

TRT Spor'da Mesut Özil'in Türkiye'ye gelişinin konuşulduğu sırada, Almanya'nın Mesut Özil'i milli takımda oynamaya ikna etmeye çalıştığını söyleyen TRT Spor spikeri Cansu Canbaz, "Özil zaten Türkiye'ye geldiğinde, A Milli takımda oynayacak" dedi.

Canbaz'ın bir futbolcunun herhangi bir milli takımda oynaması için o ülkenin vatandaşı olması gerekliliğini bilmediğini fark eden Erdoğan Arıkan ise "Yok biz oynatamayacağız" diyerek düzeltmede bulundu.

FIFA yönetmeliğine göre bir futbolcu yalnız A Milli Takım seviyesinde forma giymediği takdirde, vatandaşlığı bulunan başka bir ülkenin formasını giyebilir. Mesut Özil, Alman Milli Takımı formasını 91 kez giydi ve 23 gol kaydetti.

GECE YARISI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Bu diyalogun ardından gelen tepkiler sonrası TRT Spikeri Cansu Canbaz sosyal medya hesabından özür diledi. Canbaz, "Kendime karşı en acımasız eleştirmen yine kendim olmuşumdur. Hem de hayatımın her alanında. Ama her hatayı bir tecrübe her tecrübeyi ise yeni bir basamak olarak görmeyi de bilmişimdir. Tekrar yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim. Anlayışınız için de teşekkür ederim. İyi geceler." ifadelerini kullandı.

Yorumlar