Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TRT personel alımı ilanları açkladı ! İşte başvuru şartları...

Türkiye Radyo ve Televizyonları TRT personel alımı ilanları açıkladı. Başvurularda bilgi işlem, avukat, idari kadrolar için KPSS'siz memur alımı yapılacak. Başvuru şartları haberde.

Abone ol
Abone ol 14 Mayıs 2020 21:23

TRT geçtiğimiz günlerde Genç yetenek programına başvuruları tamamladı. Yeni mezun olan tecrübesiz adaylar için bu alımlarda 120 personel alımı yapılacak. Adaylar başvuruların ardından değerlendirme süreçlerinden başarılı olmaları gerekmektedir. TRT iş ilanlarına yenileri eklendi. Başvuruları başlayan bu alımlarda diğer alımlarda olduğu gibi KPSS’siz personel alımı gerçekleşecek. Peki başvurular nasıl yapılacak ve başvuru şartları neler?

Avukat kadrosundaki alımlarda Hukuk Mezunu olmak ve avukatlık ruhsatına sahip olarak bu alanda 6 sene iş tecrübesine sahip olmak gerekmektedir. TRT davaların takibi ve hukuksal problemler için görüş hazırlamak üzere yapacağı alımlar için başvurular 20 Mayıs tarihinde son bulacak.

TRT KPSS'siz Memur Alım İlanı Açıkladı! Başvuru Şartları ve Kadrolar!

Hangi alanlarda personel istihdam ediliyor. Medya ve yayın ekibi, kreatif işlerde, bilgi teknolojileri, uluslar arası çalışan yeni mezun yada stajyer kadrolarda gerçekleştiriliyor. Açıklanan kadrolar ise şu şekilde olacak.

Back end yazılımcısı, kıdemli deops mühendisi, front end yazılımcı, kıdemli front end yazılımcısı, senior yazılımcı, front end developer, ürün yönetici, devops mühendisi, back end develper, kıdemli ürün yöneticisi ve avukat kadrosunda TRT iş ilanları açıklandı.

ÜRÜN YÖNETİCİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

5 yıl ve üzeri çevik proje yönetiminde tecrübe sahibi olmak, Bilgisayar mühendisi mezunu yeni teknolojileri kullanma ve öğrenmek isteği olan, kalite odaklı ve detaycı olan, fikir safhasından ürün çıktısı oluşturmak ve desteklemek safhalarına kadar süreç tecrübesi olan, İngilizce yabancı dil bilgisi lan adaylar başvuru yapabilirler.

BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME SÜRECİ NASIL İŞLİYOR

Adaylar ilanlara online olarak internet üzerinden başvurusunu tamamlıyor. Uygun görülen adaylara kişilik envanteri ataması yapılıyor. Genel yetenek sınavının ardından İnsan Kaynakları mülakatına çağrılan adaylar için yabancı dil sınavı, mesleki yeterlilik sınavlarından başarılı olmaları halinde TRT’de çalışmaya başlayabiliyor.

ilanlara erişmek için https://kariyer.trt.net.tr/ilan/site.aspx

Yorumlar