Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TRT KPSS’siz personel alımı yapacak

TRT KPSS olmadan tecrübeli yada tecrübesiz memur personel alım ilanları açıkladı. Geneç yetenek programı kapsamında 150 kişilik alımda başvuru şartları ve diğer kadrolar şu şekilde açıklandı

Abone ol
Abone ol 14 Nisan 2020 18:49

Türkiye Radyo ve Televizyonları Kurumu TRT KPSS’siz personel alım ilanları yapıyor. Buna göre bugün ilan edilen duyuruda TRT yetenek programı kapsamında yayıncılık sektöründe görev almak isteyen gençlere yönelik olarak7 farklı alanda alımlar yapacak.

GENÇ YETENEK ALIMI;

Bilgi teknolojileri, dijital içerik, dijital strateji, kurumsal fonksiyonlar, pazarlama stratejisi, TV radyo teknik fonksiyonlar TV ve radyo içerik alanlarında başvuru alacak. Başvuru şartları ise şu şekilde açıklandı.

T.C. vatandaşı olmak, dört yıllık lisans mezunu olmak yada 2019-2020 eğitim ve öğretim döneminde mezun olabilecek durumda olmak, Mezun olanlar için mezuniyet tarihinin 1 Ocak 2017 yılı ve sonrası olma, yaş şartında1 Ocak 1994 yılı ve sonrası doğmuş olmaları, yabancı dil şartlarında ise İngilizce dil becerisinde olmaları, Yayıncılık sektöründe görev almak istemeleri gerekmektedir.

BAŞVURU TARİHLERİ;

TRT yetenek programına başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 14 Nisan ile 3 Mayıs 2020 tarihleri arasında yapabilecekler. Başvuru için: https://kariyer.trt.net.tr/yetenek/

Muhabir, Sunucu, Haber Editörü, Program Editörü, Aktüel Kameraman, Prodüktör, Metin Yazarı kadrolarında alım olacak. Yönetmen & Reji, Stüdyo Kameramanı, Uydu Haberleşme, Yayın Mühendisliği, Kurgu ve Montaj, Ses Mühendisliği, Yazılım, Sistem Nöbet ve Altyapı, Network, İş Analisti, Global Yayın Dağıtım, İç İletişim ve İşveren Markası, Reklam ve Satış, Global Pazarlama, Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi kadrolarında alımlar olacak.
Başvuru süreci nasıl olacak. Adaylar başvuruları yukarıdaki adresi üzerinden tamamlayacaklar. Ardından atanacak olan genel yetenek sınavını tamamlamak, yabancı dil ve becerisini video mülakat sınavı, grup çalışmaları, kişilik envanter, İK mülakatı, birim mülakatı, tüm bu aşamaları başarı ile tamamlamanın ardından Tebrikler işin TRT'de

FAALİYET ALANLARI;

TV ve radyo içerik bilgi teknolojileri pazarlama stratejisi dijital strateji, kurumsal fonksiyonlar dijital içerik tv ve radyo teknik fonksiyonları olmak üzere açıklandı.

Açıklanan diğer alım ilanlarında ise mobil jeneratör sorumlusu kadrosunda meslek yüksek okulların elektrik vb bölümlerinden mezun olmak, meslek liselerin elektrik veya elektronik bölümlerinden mezun olmak, jeneratör gruplarında işletme ve bakımı konusunda 2 yıl tecrübeli olması,

İklimlendirme teknikeri teknisyeni alımlarında ise meslek liselerin iklimlendirme ve soğutma bölümünden, meslek yüksek okulların iklimlendirme soğutma ve ya benzeri bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir.

Enerji sistemleri teknikeri alımlarında ise İstanbul ilinde görevlendirilecekler. Meslek liselerin elektrik veya elektronik bölümden meslek yüksek okullarına elektrik vb bölümlerinden mezun olmaları istenilmektedir.

Yorumlar