Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TRT KPSS personel alımı ilanlanı açacak ! İşte başvuru şartları...

TRT KPSS personel alımı ilanları açıkladı! Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu olan TRT'nin kadrolarındaki ihtiyaç olan personel alımları yapmaya devam ediyor.

Abone ol
Abone ol 26 Mayıs 2020 20:47

KPSS’siz personel alımı kapsamında Geçtiğimiz günlerde genç yetenek programı açıklanmıştı. Bu programda üniversitelerden yeni mezun durumunda olan genç işsizlerin TRT'nin farklı kadrolarındaki istihdamları sağlanması hedefleniyor. Herhangi bir tecrübe şartı aranmadan bu kadrolarda kalanlara başvurular tamamlandı. TRT genç yetenek arıyor programında adaylar değerlendirme sürecinde başarılı olmalı ile göreve başlayabilecektir.

AÇIKLANAN İLANLAR;

TRT KPSS’siz personel alımı ilanlarını açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda; ürün yöneticisi, kıdemli ürün yöneticisi, avukat, Işık tasarımcısı, frontend developer, kıdemli devops mühendisi, Back end developer, output producer branşlarında; Yazılımcı, Yönetici kadrolarında alımlar için başvuru süreci başladı.

Avukat alımdaki alımlarda adayların 6 yıl iş tecrübesine sahip olmaları sözleşmeler hukuku borçlar hukuku Ticaret Hukuku gibi alanlarda tecrübeli olmaları, Hukuk Fakültesi mezunu olmaları ve Avukatlık ruhsatına sahip olmaları gerekmektedir. Office programlarını kullanabilmeleri tercihen yabancı dili şartında İngilizce, Fransızca, Arapça okuma yazma ve konuşma becerisini sahip olmaları, yoğun iş temposuna uyum sağlayabilmeleri analitik düşünmeye sahibi olmaları gerekmektedir. Dava takip duruşma tecrübesi olmaları sorumluluk sahibi olmaları gibi şartlar aranacaktır.

Kıdemli ürün yöneticisi alımlarında adayların müşteri beklentilerini pazar rekabet durumlarının maliyet değerlendirme ve gibi yönlendirmek ve aktif olarak geliştirme ile görevli olacaklar. Bu alımlarda adayların tercihen bilgisayar mühendisliği bölümü mezunu 8 yıl ve üzeri çevik proje yönetimi tecrübesinde yeni teknolojiler öğrenme konusunda motivasyonu yüksek kalite odaklı detaycı belirsizlikten karar çıkarmam yeteneğinde olmaları, takım çalışmasına uygun olmaları yabancı dil şartlarında İngilizce bilmeleri tercihen strumming kollarında çalışmış olmalı tercihen bulut sisteminde çalışan ürünlerde yönetimini yapmış olmaları gerekmektedir.

Yazılım kadrolarındaki Back and yazılımcı personeli alımlarında 5 yıllık tecrübeli olmak, Dizayn ve agile geliştirme tecrübesine sahibi olarak, yeni teknoloji kullanma konusu motivasyonlu belirsizlikten karar alma yeteneğine sahip, kalite odaklı detaycı, problemleri çözebilme, veritabanı ve servis mimarisi konusunda Yetkin adaylar başvuru yapabilirler.

Işık tasarımcı alımlarında ise TRT iç yapımlar dairesi başkanlığında görevlendirmek üzere adayların yeni başlayacak programın Işık tasarımlarını Kurulunu yapmaları naklen yayın da müzik eğlence gibi dış çekimler de sabit ve Proaktif olarak Başak istenileni tasarımları Kurulunu yapmaları tüm kuruluş sistemlerin işletmesini sağlamaları gerekmektedir. Bu görev tanımında istenilen şartlar şu şekildedir. Tercihen üniversite teknik bölümlerinden mezun olmaları Televizyon radyo klip dizi belgesel gibi sektörlerde daha önceden en az 5 yıl Işık tasarımı konusunda çalışmış olmaları İletişim becerisi yüksek olmaları takım çalışmasına uygun olmaları yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilmeleri, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış temel elektrik düzeyini sahip olmaları Türkiye'nin her yerinde her türlü iklim koşullarında çalışmalarından herhangi bir fiziki yeterli sahip olmaları gerekmektedir başvurular nasıl yapılacak

 

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Adayların başvurularını tamamlaya bilmeleri için TRT kariyer TRT net TR adresinden başvurular Online olarak gerçekleştirilebilecek adaylardan herhangi bir KPSS şartı istemeyecek En az 18 yaşını doldurmuş olmaları başvurularda istenen Genel ve özel şartlara sahip olmaları yeterli olacaktır.

Yorumlar