Anasayfa /  Foto Galeri

TRT 1'in Yeni Dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu'nun Konusu ve Oyuncu Kadrosu!

Uyanış Büyük Selçuklu oyuncuları kimdir? TRT ekranlarında 28 Eylül’de başlayacak Uyanış Büyük Selçuklu konusu nedir? Bu sezonun merakla beklenen tarihi dizisi Uyanış Büyük Selçuklu’nun oyuncu kadrosunda birbirinden usta isimler yer alacak. TRT Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Eren, dizinin 28 Eylül tarihinde yayınlanacağını duyurmuştu. Hasan Sabbah ve Sultan Melikşah gibi karakterlerin maceralarının büyük ilgi göreceği dizide Hasan Sabbah karakterine Gürkan Uygun hayat verecek.

TRT 1'in Yeni Dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu'nun Konusu ve Oyuncu Kadrosu! - Sayfa 1

Uyanış Büyük Selçuklu oyuncuları ve rolleri nelerdir? Uyanış Büyük Selçuklu konusu nedir? Sorularının cevapları araştırılan konular arasında yer alıyor. Yayınladığı tanıtım ile adından söz ettiren Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yayın tarihi merak ediliyor. İddialı oyuncu kadrosu yeni sezona hazırlanan dizinin yapımcısıda merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, Uyanış Büyük Selçuklu oyuncuları ve rolleri nelerdir? Uyanış Büyük Selçuklu konusu nedir? Yapımcısı kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

TRT 1'in Yeni Dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu'nun Konusu ve Oyuncu Kadrosu! - Sayfa 2

TRT 1'in Selçuklu İmparatorluğu'nu anlatacak yeni dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin tanıtım fragmanı ile beraber yayın tarihi kesinleşti. Çekimlerine geçtiğimiz haftalarda başlanan dizinin Twitter'dan yayınlanan fragmanı sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi, 28 Eylül Pazartesi günü ilk bölümüyle görücüye çıkacak.

TRT 1'in Yeni Dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu'nun Konusu ve Oyuncu Kadrosu! - Sayfa 3

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI

28 Eylül'de yayınlanacak olan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı. İşte, fragmandan ilk görüntüler;

TRT 1'in Yeni Dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu'nun Konusu ve Oyuncu Kadrosu! - Sayfa 4

TRT'den yapılan açıklamaya göre, geçen haftalarda ismi verilmeden paylaşılan ilk tanıtım filmiyle dikkatleri üstüne çeken yapımın adı, ikinci tanıtımda "Uyanış: Büyük Selçuklu" olarak açıklandı.

Yeni yayın dönemine ses getirecek dizilerle girmeye hazırlanan TRT 1'de, "kılıcın parlattığı, kalemin aydınlattığı bir çağın" öyküsünü anlatacak.