Anasayfa /  Foto Galeri

Bomba iddia! TRT 1 dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'ya Çukur'dan büyük transfer!

TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi kadrosuna, Show TV'de yayınlanan fenomen dizi Çukur'un ünlü oyuncusunun katılacağı iddia edildi.

Bomba iddia! TRT 1 dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'ya Çukur'dan büyük transfer! - Sayfa 1

TRT1 ekranların merakla takip edilen dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu'ya Çukur'da 'Arık Böke Erdenet' karakterine can veren ünlü oyuncu Barış Arduç'un transfer olduğu iddia edildi.

Bomba iddia! TRT 1 dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'ya Çukur'dan büyük transfer! - Sayfa 2

TRT 1'de pazartesi akşamları yayınlanan ve tarih kokan destansı konusu ile reyting listesini sallayan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin oyuncu kadrosu da ilgiyle takip ediliyor.

Bomba iddia! TRT 1 dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'ya Çukur'dan büyük transfer! - Sayfa 3

Anadolu'nun kapılarını Türklere açan Selçuklu Hükümdarı Sultan Alparslan?ın ölümünün ardından tahta geçen oğlu Melikşah'ın şanlı hayatını anlatan dizinin başrolünde Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Mehmet Özgür ve Sevda Erginci gibi isimler yer alıyor.

Bomba iddia! TRT 1 dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'ya Çukur'dan büyük transfer! - Sayfa 4

Pazartesi akşamları yayınlanan dizi karşısında yıllardır devam eden iddalı rakipleri olsa da reyting listesinde kanalın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kemik bir seyirci kitleye sahip olan dizi her bölümü ile sosyal medyanın en çok konuştuğu diziler arasında oluyor.