Anasayfa /  Foto Galeri

Transfer Hattı (15 Ocak 2022) Galatasaray'ın...

Kim, hangi futbolcunun peşinde? Türkiye ve Avrupa'dan transfer haberlerine göz atın...

Transfer Hattı (15 Ocak 2022) Galatasaray'ın... - Sayfa 1

Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe'yi takımda tutma umudunu kaybetmiyor. Fransız yıldızı, Real Madrid'e kaptırmak istemeyen PSG, Kylian Mbappe'ye iki yıllık devasa bir teklifte bulundu. Mbappe sezon sonuna kadar kararını verecek. (Telefoot)

Transfer Hattı (15 Ocak 2022) Galatasaray'ın... - Sayfa 2

GOLCÜDE YENİ ROTA BOUPENDZA - Vedat Muriç için West Bromwich'in aniden devreye girmesi sonrası yönetim, eski gözdesi Aaron Boupendza için de yeniden harekete geçti. Gabonlu yıldız Al-Arabi'den ayrılmak istiyor. Fenerbahçe, Katar ekibini kiralık teklifine ikna etmeye çalışacak. (FANATİK)

Transfer Hattı (15 Ocak 2022) Galatasaray'ın... - Sayfa 3

Fiorentina , Arsenal'in 21 yaşındaki Sırp forvet oyuncusu Dusan Vlahovic için yaptığı 58 milyon Sterlinlik teklifi kabul etmeye yakın. (La Repubblica)

Transfer Hattı (15 Ocak 2022) Galatasaray'ın... - Sayfa 4

KEREM AKTÜRKOĞLU'NA SON TALİP - Kerem Aktürkoğlu Avrupa'daki kulüplerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Fransa'dan Lyon ile Almanya'dan Wolfsburg'un ilgilendiği Kerem'i son olarak İngiltere'den Brentford transfer listesine aldı. Yeni yükseldiği Premier Lig'de orta sıralarda yer alan Brentford, sezon başında oyuncusu Halil Dervişoğlu'nun tekrar Galatasaray'a kiralamıştı. (SABAH)