Anasayfa /  Spor /  Trabzonspor

Trabzonspor’da Burak Yılmaz şoku

ANTALYA'da 2’nci yarı hazırlıklarını gerçekleştiren Trabzonspor, bugün saat 11.00’de yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Abone ol
Abone ol 06 Ocak 2018 20:14

Kamp yapılan otelin sahasında teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmana izinsiz olarak kampa katılmayan Sosa ve kaleci Esteban’ın yanı sıra kamp kadrosuna dahil edilmeyen Volkan ile Bongonda katılmadı. Verilen izinin tamamlanmasıyla kampa gelen Durica, Bero, Kucka, Hubocan, Pereira, Castillo ve Rodallega ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.



BURAK YILMAZ SAKATLIK YAŞADI



Diğer oyuncular ise kondisyon çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç gerçekleştirdi. Oldukça sert geçen bu çalışma sırasında Abdülkadir Ömür ile ikili mücadeleye giren Burak Yılmaz acılar içinde yerde kaldı. Uzun süre saha kenarında tedavisi yapılan Burak Yılmaz, daha sonra ayağa kalkıp çalışmaya devam etmek istedi ancak ağrıları nedeniyle sahayı erkenden terk etti. Burak Yılmaz’ın durumunun çekilecek MR sonrası netlik kazanacağı belirtildi.





Trabzonspor'dan Burak Yılmaz'ın sakatlığı ile ilgili açıklama

ANTALYA'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da sabah yapılan antrenmanı sakatlanarak yarıda bırakan Burak Yılmaz ile ilgili açıklama yayımlandı.



Bordo-mavililerin resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, "Takımımızın Antalya kampında bu sabah yaptığı çalışmada sağ dizinden sakatlanan oyuncumuz Burak Yılmaz'a çekilen MR sonucunda sağ diz arka dış köşede (posterolateral) 1. derece yaralanma tespit edilmiş olup, sağlık ekibimiz tarafından tedavisine başlanmıştır" ifadelerine yer veirldi.


Etiketler Trabzoznspor
Yorumlar