Anasayfa /  Spor /  Trabzonspor

VAR penaltıyı iptal etti, Trabzonspor frikikten gol attı!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor evinde Kasımpaşa'yı konuk etti. Bordo - Mavililer 2 - 0 geriye düştüğü maçta forvetleri Burak Yılmaz ve Rodallega ile durumu 2 - 2'ye getirdi. Trabzonspor'un atağında Burak Yılmaz ceza sahasına girerken yerde kaldı ve maçın hakemi Ali Palabıyık penaltı noktasını gösterdi fakat 'VAR' devreye girdi ve pozisyonun incelenmesinin ardından frikik olduğuna karar verildi. Topun başına geçen Rodallega, harika bir golle maçı 2-2'ye getirdi.

Abone ol
Abone ol 29 Eylül 2018 17:24

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor evinde Kasımpaşa'yı konuk etti. Bordo - Mavililer 2 - 0 geriye düştüğü maçta ilk yarının sonlarında Burak Yılmaz'ın 43. dakika da bulduğu gol ile 2 - 1 geride soyunma odasının yolunu tuttu. İkinci yarıya hızlı başlayan Trabzonspor'un atağında Burak Yılmaz ceza sahasına girerken yerde kaldı ve maçın hakemi Ali Palabıyık penaltı noktasını gösterdi. 'VAR' hakemlerinin uyarısıyla Palabıyık penaltı kararından dönerek pozisyonun ceza sahasının dışında olduğunu işaret ederek frikik olarak değiştirdi.

VAR ile penaltı kararının iptalinin ardından frikikte topun başına Rodallega geçti. Düzgün bir vuruş yapan Rodallega, harika bir golle maçı 2-2'ye getirdi.

TRHABERLER / MEHMET MERT ALTINUÇ 


Yorumlar