Anasayfa /  Spor /  Trabzonspor

Trabzonspor'un yeni transferi yarın geliyor !

Trabzonsporlu yönetici Özkan Sümer, Majid Hosseini’nin transferi için herşeyin yolunda gittiğini ve futbolcunun Perşembe günü Türkiye'e olmasını beklediklerini söyledi.

Abone ol
Abone ol 11 Temmuz 2018 16:56

İlk olarak stoper sorununu çözmeyi amaçlayan Trabzonspor, İranlı Majid Hosseini ile büyük oranda anlaşma sağladı. Savunma oyuncuları Uğur Demirok, Jan Durica ve Tomas Hubocan ile yollarını ayıran ve 2 stoperi kadrosuna katmayı amaçlayan Bordo-Mavililer, ilk takviyeyi Hosseini’yle yapacak. Dünya Kupası’nda forma giydiği 3 karşılaşmada kendisini gösteren 22 yaşındaki başarılı defansın, 19 Temmuz Perşembe günü Trabzon’a gelmesi bekleniyor. 

AKSİLİK OLMAZSA BİTECEK 

Kulüp Genel Koordinatörü Özkan Sümer de Hosseini transferiyle ilgili şu açıklamayı yaptı: Bu transfer büyük olasılıkla gerçekleşebilir. Son aşamaya geldiğimizi söyleyebilirim. Bir aksilik olmazsa Perşembe günü oyuncunun Trabzon’da olmasını bekliyoruz. Hosseini, Milli formayı ilk kez Türkiye ile yapılan özel maçta giydi. Ardından takımdaki yerini garantiye aldı. Rusya’daki performansıyla da dikkat çekti.


Etiketler majıd hosseını
Yorumlar