Anasayfa /  Spor /  Trabzonspor

Trabzonspor - Sivas Belediyespor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...

Spor Toto Süper Lig'e istediği gibi başlamayan son 4 maçtan puan çıkartarak 4. sıraya yükselen 'Karadeniz Fırtınası' Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Tur ikinci maçında Sivas Belediyespor'u konuk edecek. İkinci Lig ekibi Sivas Belediyespor ile deplasman 2-2 berabere kalan bordo - mavililer hem Kupada yoluna devam etmek istiyor hem de çıkışını sürdürmek için mücadele edecek. Peki Trabzonspor - Sivas Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ikinci maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Trabzonspor - Sivas Belediyespor maçı öncesi kritik bilgiler....

Abone ol
Abone ol 19 Aralık 2018 02:31

Spor Toto Süper Lig'e istediği gibi başlamayan son 4 maçtan puan çıkartarak 4. sıraya yükselen 'Karadeniz Fırtınası' Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Tur ikinci maçında Sivas Belediyespor'u konuk edecek. İkinci Lig ekibi Sivas Belediyespor ile deplasman 2-2 berabere kalan bordo - mavililer hem Kupada yoluna devam etmek istiyor hem de çıkışını sürdürmek için mücadele edecek. Peki Trabzonspor - Sivas Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ikinci maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Trabzonspor - Sivas Belediyespor maçı öncesi kritik bilgiler.... Ayrıca maçın ilk düdüğü ile Trabzonspor - Sivas Belediyespor  maçının tartışmalı pozisyonları ve canlı anlatımı trhaberler.com farkıyla takip edebilirsiniz...

KARAMAN'IN İLK MAÇTAKİ 11'İ İLE SAHAYA ÇIKMASI BEKLENİYOR

Bordo-mavililerde bu maç öncesi Kucka ile Sosa'nın sakatlıkları bulunuyor. Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman'ın, yarın ki karşılaşmaya deplasmanda oynanan ve 2-2 sonuçlanan maçta tercih ettiği 11 ile çıkması bekleniyor. Karaman'ın Beşiktaş maçında 11'de sahaya çıkan oyuncuları dinlendirerek ligde daha az süre alan oyunculara şans vereceği kaydedildi.

TRABZONSPOR'UN SİVAS BELEDİYESPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE:

Esteban- Kamil Ahmet, Batuhan, Hosseini, Ibanez, Zeki, Murat Cem, Semih, Abdülkadir Parmak, Amiri, Ekuban

SAKAT: Kucka, Sosa

CEZALI: Yok

TRABZONSPOR'DA ESTEBAN ŞEHRİ TERK ETTİ!

Trabzonspor'un Kosta Rikalı kalecisi Esteban Alvarado, aldığı şok kararın ardından dün kulüpten izinsiz ayrıldı. Yaşanan son dakika gelişmesine göre Esteban'ın şehri terk etmeden önce Trabzonspor'a ihtar çektiği öğrenildi.

Trabzonspor'un Kosta Rikalı kalecisi EstebanAlvarado'nun, Trabzon'u terk ettiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre bordo-mavili kulübe daha önce alacakları ödenmediği için ihtar çeken Kosta Rikalı kaleci, sözleşmesini tek taraflı feshetti ve Trabzon'dan ayrıldı.

Esteban Alvarado, bordo-mavili takımın bu akşam basına kapalı gerçekleştirdiği çalışmada da yer almadı.


Yorumlar