Anasayfa /  Spor /  Trabzonspor

MAÇ SONUCU: Trabzonspor 2-1 Malatyaspor maçı canlı izle / Trabzon'da üçüncü gol geldi...

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor sahasında Malatyaspor ile karşılaşıyor. Ligde son 6 maçta bileği bükülmeyen ve topladığı 16 puanla yükselişe geçen Bordo - Mavililer, Malatyaspor karşısında kazanarak Avrupa hayaline bir adım daha yaklaşmak istiyor. Kritik maçın tartışmalı pozisyonları ve canlı anlatımını dakika dakika trhaberler.com'dan takip edebilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 20 Nisan 2019 16:04

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor sahasında Malatyaspor ile karşılaşıyor. Ligde son 6 maçta bileği bükülmeyen ve topladığı 16 puanla yükselişe geçen Bordo - Mavililer, Malatyaspor karşısında kazanarak Avrupa hayaline bir adım daha yaklaşmak istiyor. Kritik maçın tartışmalı pozisyonları ve canlı anlatımını dakika dakika trhaberler.com'dan takip edebilirsiniz.

TRABZONSPOR MALATYASPOR MAÇI CANLI ANLATIM

TRABZONSPOR 2 - 1 MALATYASPOR

MAÇ BİTTİ! Trabzonspor, geriye düştüğü maçta Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti.

94' Taç çizgisi önünde Bülent Cevahir'e yaptığı faul sonrası Trabzonsporlu Pereira sarı kart gördü.

94' Trabzonspor'da Ekuban yerini Vahid Amiri'ye bıraktı.

92' Yeni Malatyaspor'da yorgunluk belirtileri üst düzeyde hissediliyor. 

90'KAÇTI! Trabzonspor çok etkili geldi. Sağ kanattan Pereira'nın nefis ortasına arka direkte bomboş kalan Ekuban gelişine vurdu ancak top çerçeveyi bulmadı.

89' Maçın sonuna tam 7 dakika ilave edildi.

89'Maçın sonuna tam 7 dakika ilave edildi.

89' Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür yerini Olcay Şahan'a bıraktı.

87' Trabzonspor'un bu sezon Süper Lig'de evinde attığı gollerin %45'i Rodallega (9) - Nwakaeme (6) ikilisinden geldi.

86' Bu sezon Avrupa'nın beş büyük ligi ve Süper Lig'de maç başına Trabzonspor'dan (0.71) daha fazla şutu direkten dönen tek takım Hoffenheim (0.76).

86'Yeni Malatyaspor'da Michael Pereira yerini Guilherme'ye bıraktı.

84' İNANILMAZ AN! Sosa'nın nefis pasıyla ceza alanında topu alan Rodallega karşı karşıya pozisyonda kaleciyi çalımlamak istedi. Ertaç'ın dokunduğu topa gerilerden gelen Ekuban çok sert vurdu, top adeta üst direkte patladı.

83' Kısa süreli bir VAR incelemesinin ardından pozisyonda penaltı olmadığı tespit edildi.

82' Abdülkadir'den pası alan Nwakaeme son çizgiye indi ve kale alanına doğru sert bir top kesti. Donald'a çarpan topu savunma uzaklaştırdı. Trabzonsporlular bu pozisyonda topun, Donald'ın eline çarptığını belirtip penaltı bekledi ancak

hakem devam dedi.

81' Yeni Malatyaspor, öne geçtiği maçta önce 10 kişi kaldı hemen ardından da geriye düşüren golü yedi.

79' 67. dakikada oyuna giren Hugo Rodallega bu sezon Süper Lig'deki 13. golünü kaydetti.

79' 67. dakikada oyuna giren Hugo Rodallega bu sezon Süper Lig'deki 13. golünü kaydetti. 

79'Asist Anthony Nuatuzor Nwakaeme

79' Gol Hugo Rodallega Martínez

78' Mustafa Akbaş'ın oyun dışında kalmasıyla Yeni Malatyaspor'un ön liberosu Robin Yalçın stopere geçti.

77' Trabzonspor'da sağ kanattan kullanılan serbest vuruş sonrası ceza alanı dışına açılan topa Abdülkadir Ömür sert vurdu, Ertaç yerden giden topu zorlanmadan kontrol etti.

76KIRMIZI KART! Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında hızla ilerlemek isteyen Abdülkadir Ömür'ü faulle durduran Mustafa Akbaş ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Yeni Malatyaspor 10 kişi...

75Yeni Malatyaspor'da Adem Büyük yerini Aboubakar Kamara'ya bıraktı.

72Yaklaşık 2 dakikalık inceleme sonrası pozisyonda herhangi bir ihlal tespit edilmedi. Oyun şimdi kaldığı yerden devam ediyor.

71Hakem Zorbay Küçük, VAR Hakemi Mete Kalkavan'la irtibat halinde. Pozisyon incelenmeye devam ediyor.

70' Bu arada az önce Rodallega'nın Nwakaeme'ye pası çıkarırken Murat Akça'yla yaşadığı pozisyon VAR hakemleri tarafından inceleniyor. Oyun henüz başlamadı.

70' Yeni Malatyaspor'da Mustafa Akbaş, Ekuban'a yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

69' ŞUT! Rodallega'nın pasına ceza alanı sol çaprazından Nwakaeme gelişine yerden ve sert vurdu, kaleci Ertaç köşede topun sahibi oldu.

67' Yusuf Yazıcı oyundan alınma kararını pek beğenmese de alkışlar arasında kenara geldi. Teknik Direktör Ünal Karaman da oyuncusunu tebrik etti.

67' Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı yerini Hugo Rodallega'ya bıraktı.

65' Bu bölümde iki takımda da karşılıklı pas hatalarının sayısı artmaya başladı.

64' Yeni Malatyaspor'da Ömer Şişmanoğlu yerini Thievy Bifouma'ya bıraktı.

63' Trabzonspor bu anlarda çok fazla top kaybı yapmaya başladı. Yeni Malatyaspor da kaptığı topları değerlendirmeye çalışıyor.

61' Kendi yarı alanında topu kapan Robin Yalçın'ın hızla ileriye taşıdığı topa yay üzerinden Aleksic plaseyi vurdu, kaleci Uğurcan köşeye doğru giden topu zorlanmadan kontrol etti.

61' Pereira'nın pasında topu bilerek eliyle kesen Filip Novak sarı kart gördü.

59' Trabzonspor'un çıkarken kaptırdığı top sonrası Adem Büyük ceza alanına doğru kat etti ve yayın gerisinden şutunu çekti, top farklı şekilde üstten auta gitti.

58' Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Erol Bulut birazdan oyuna müdahale edecek. Bifouma oyuna girmek üzere hazırlık yapıyor.

57' Trabzonspor tribünlerinden üst üste yaşanan sakatlıklara tepki var. Hakem Zorbay Küçük de saatini göstererek süreyi durdurduğunu işaret etti.

56' Abdulkadir Parmak'ın sert şutunda topu kafasıyla engelleyen Murat Akça bu kez yerde kalan isim oldu. Oyun bir kez daha durdu.

55' Ertaç Özbir bu maçta kalesine gelen 5 isabetli şutun 4'ünü kurtarmayı başardı (%80 kurtarış oranı).

54' Bu arada az önce Ekuban'la çarpışan kaleci Ertaç bir sakatlık yaşıyor. Onun tedavisi için oyun duraklıyor.

53' Sağ kanattan Ekuban'a doğru gönderilen derinlemesine pasa bordo-mavili oyuncu iyi hareketlendi ancak kalesini terk eden Ertaç açıyı kapatıp topu almasına izin vermedi.

52' AZ FARKLA! Kaleyi karşısına alan Aleksic uzak mesafeden çok sert ve düzgün vurdu, top kaleci Uğurcan'ın bakışları arasında direğin üzerinden auta çıktı.

52' MedicalPark Stadyumu'nda 21.813 biletli seyirci bu mücadeleyi tribünlerden takip ediyor.

50' Sol kanattan gelişen Malatyaspor kontra atağında Bülent'in içeri çevirdiği topu Ömer'e gelmeden önce Trabzonspor savunması kesti.

49' Yeni Malatyaspor ikinci yarının başından bu yana rakip yarı alana geçmekte zorlanıyor.

48' İkinci yarıda faul düdüklerinin sayısı ilk yarıya oranla daha fazla. 

47' Trabzonspor maçın ikinci yarısına da topun kontrolünü elinde tutarak başladı

45' Trabzon'da ikinci yarı başladı!

İlk yarıda son düdük çaldı! Takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gidiyor.

45' Bu arada ilk yarının sonuna en az 2 dakika ilave edildi.

45' Hakemin düdüğünden sonra topa vuran Ömer Şişmanoğlu sarı kart gördü.

42' Çalımlarla sol kanattan ceza alanına sokulan Nwakaeme'nin çaprazdan vuruşunda yerden giden top yandan dışarı çıktı.

41'BİR ŞUT! Adem'den pası alan Donald yay üzerinden müthiş vurdu, kaleci Uğurcan topu aynı güzellikte bir müdahaleyle kornere çeldi.

40' Pereira'nın ortasında savunmaya çarpıp kornere çıkan top nedeniyle kısa bir süre VAR incelemesi yapıldı ancak herhangi bir ihlal tespit edilmedi.

39' Yeni Malatyaspor sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunun devamında Pereira'nın ortaladığı top savunmaya çarpınca bu kez ters kanattan bir köşe vuruşu daha kazandı.

36' Ekuban'ın müdahalesiyle sakatlanan Bülent Cevahir için sağlık görevlileri sahada.

36' Sağ kanattan ani gelişen Trabzonspor atağında içeri sokulan Ekuban çaprazdan vurdu, savunmaya çarpan top kornere çıktı.

34' Pereira'nın içeri doldurduğu topa sol çaprazdan, dar açıdan Donald gelişine voleyi vurdu ancak top yan ağlarda kaldı.

33' Trabzonspor golün de verdiği özgüvenle tüm hatlarıyla rakip yarı alanda baskı kuruyor.

32' Trabzonspor'un Süper Lig'de attığı son 15 golün 10'unda Nwakaeme'nin doğrudan katkısı var (6 gol, 4 asist). 

31' Anthony Nwakaeme bu sezon Süper Lig'deki 10. golünü kaydetti.

31' GOL! Abdulkadir'den pası alan Nwakaeme soldan ceza alanına girdi, topu sağına çekti ve açıyı bulur bulmaz köşeye yerden sert vurdu, top kaleci Ertaç'ın kolunun altından ağlara gitti: 1-1

30'Maçın üçte birlik dilimi Yeni Malatyaspor'un üstünlüğüyle geçiliyor.

29' Trabzonspor orta sahasındaki boşluklar dikkat çekiyor. Yeni Malatyaspor da bu boşlukları değerlendirerek rakip sahaya çok rahat geçiyor.

27'Yeni Malatyaspor deplasmanda öne geçmesine rağmen hücum futbolundan ödün vermiyor. Çok adamla rakip sahaya geçen konuk ekip son paslardaki hatalı tercihler nedeniyle etkili olamıyor.

24' DIŞARIDA! Yeni Malatyaspor'un golüne benzer bir atakta bu kez Trabzonsporlu Pereira sağ kanattan ortaladı, penaltı noktası üzerindeki Ekuban'ın kafa vuruşunda top üstten auta gitti.

23' Süper Lig kariyerinde Trabzonspor'a karşı oynadığı 10 maçta 7 gol atan Ömer Şişmanoğlu, bordo-mavili ekibe karşı çıktığı 11. maçta 8. kez ağları havalandırdı.

22'Süper Lig kariyerinde Trabzonspor'a karşı oynadığı 10 maçta 7 gol atan Ömer Şişmanoğlu, bordo-mavili ekibe karşı çıktığı 11. maçta 8. kez ağları havalandırdı.

22' GOL! Hızlı atağa çıkan Yeni Malatyaspor'da Pereira sağ taç çizgisi önünden ortaladı, penaltı noktası üzerinde iyi yükselen Ömer Şişmanoğlu iki Trabzonsporlunun arasından şık bir kafa vuruşu yaptı ve yerden seken top sağ alt köşeden ağlara gitti: 0-1

20'ERTAÇ ÇIKARDI! Trabzonspor gole çok yaklaştı. Ceza alanı sol çaprazında topu alan Nwakaeme önünü boşalttı ve sert vurdu, kaleci Ertaç golü önledi. Devamında Ekuban topa istediği dokunuşu yapamadı.

20'Sağ kanattan etkili gelen Malatyaspor'da Seth ortaladı, arka direkteki Adem'i aşan top ters taraftan ceza alanını terk etti.

18' Yeni Malatyaspor bu bölümde topla daha fazla oynayan taraf. Trabzonspor daha kontrollü bir oyuna döndü.

17'DONALD VURDU! Bu kez Yeni Malatyaspor ayağa paslarla etkili çıktı. Sol çaprazda topu alan Donald uzaklardan kaleyi denedi, onun sert şutunda kaleci Uğurcan yattı ve topu aldı.

15' Trabzonspor'da genç stoper Hüseyin, Donald'la girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı. Onun tedavisi için oyun durdu.

14'SERT ŞUT! Abdülkadir'den pası alan Yusuf Yazıcı kaleye çok uzak bir mesafeden sert vurdu. Kaleci Ertaç üzerine gelen topu tek hamlede kontrol etti.

12'Maçta tempo yavaş yavaş artmaya başladı. Malatyaspor'un da oyuna ortak olmasıyla maç daha keyifli bir hale geliyor.

11' Kendi yarı sahasında topu kapan Trabzonspor, Sosa'nın taşıdığı topta beş kişiyle kontra atağa çıktı. Rakip ceza sahasının önünde topu alan Ekuban'ın yerden şutunda meşin yuvarlak savunmadan döndü.

10' Yeni Malatyaspor özellikle Adem Büyük'ün bulunduğu sol kanattan gelmeye çalışıyor ancak Trabzonspor savunması oldukça dikkatli.

9' Golsüz geçen ilk 10 dakikada Trabzonspor 66, Yeni Malatyaspor 40 pas yaptı.

8' Yeni Malatyaspor bu bölümde rakibini geride karşılıyor. Trabzonspor tüm hatlarıyla yüklenmeye çalışıyor.

7' Trabzonspor çok adamla etkili geldi. Nwakaeme'den pası alan Novak sol kanattan içeri girdi ve yerden bir orta yaptı. Malatyaspor savunması araya girerek topun kale alanı içindeki iki Trabzonsporluya geçmesine engel oldu.

6'Her iki takım da maç boyunca yüksek pas oranıyla oynayıp kısa paslarla atak geliştirmeye çalışacak gibi görünüyor. İki takım da uzun topları tercih etmiyor.

5'Trabzonspor'da Pereira sağ kanattan ilerlemek isterken bir an için yerde kaldı. Bu sırada Malatyasporlular topu taca attı ancak Pereira tedaviye ihtiyaç duymadan ayağa kalktı.

4'Bir kez daha topun kontrolünü sağlayan Trabzonspor ayağa paslarla oyun kurmaya çalışıyor.

3'Malatyaspor şimdi rakibinin baskısını kırıp rakip yarı alana yerleşmeye çalışıyor.

2'İlk düdükle birlikte kontrolü eline alan Trabzonspor ilk dakika itibariyle de çok net bir pozisyon üretti.

1'NET FIRSAT KAÇTI! Rakip yarı alanda çok iyi paslaşan Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür, Nwakaeme'den aldığı pasla sol kanattan içeri sokuldu ve bomboş durumda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Çaprazdan vuruşunda kaleci Ertaç mutlak golü çıkardı.

İlk düdük çaldı ve maç başladı!

Maçın ilk düdüğü ile birlikte olacağız...

İLK 11’LER:

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Majid, Novak, Sosa, Abdülkadir P., Abdülkadir Ö., Yusuf, Nwakaeme, Ekuban

Evkur Yeni Malatyaspor: Ertaç, Mustafa, Murat, Pereira, Sincere, Donald, Aleksic, Bülent, Robin Yalçın, Adem, Ömer

Trabzonspor'da tedavileri devam Onazi ve Kamil Ahmet Çörekçi Malatyaspor karşısında forma giyemeyecek.

Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

20 Nisan Cumartesi günü Medical Park Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. beIN SPORTS HD 1 canlı yayınlanacak. Maçın canlı skor takibi ve detaylar trhaberler.com'da...

Bordo-mavililerin ligde en yakın takipçileri 38 puanla Evkur Yeni Malatyaspor, Aytemiz Alanyaspor ve Antalyaspor. Trabzonspor, haftayı 3 puanla kapatması halinde Evkur Yeni Malatyaspor ile arasındaki puan farkını 14'e çıkartacak. Diğer rakiplerin ise oynayacağı maçların sonuçlarını beklemeye başlayacak. 


Yorumlar