Anasayfa /  Spor /  Trabzonspor

Trabzonspor - Karabükspor maçı CANLI YAYIN

Spor Toto Süper Lig 34. hafta maçında Trabzonspor, Kardemir Karabükspor'u ağırlıyor. Trabzonspor maç öncesi 5. sırada bulunuyor, 18. Karabükspor'un ise ligden düşmesi garantilendi.

Abone ol
Abone ol 18 Mayıs 2018 18:03

Spor Toto Süper Lig 34. hafta maçında Trabzonspor, Kardemir Karabükspor ile karşılaşıyor.

TRABZONSPOR - KARDEMİR KARABÜKSPOR

STAT: Medical Park

SAAT: 18:00

HAKEM: Zorbay Küçük

YAYIN: BeIN Sports 1

TRABZONSPOR: 0 - 0 :KARABÜKSPOR

65. dakika: GOL Ayağa paslarla rakip ceza alanına kadar ilerleyen Trabzonspor'da son olarak Kucka sağ kanattan ortaladı, kale önünde Joao Pereira boş durumda dokunuşunu yaptı ve topu ağlara yolladı: 1-0

62. dakika: İki ekipte de konsantrasyon sıkıntısı yaşanıyor. Bu nedenle karşılıklı top kayıplarının sayısı bir hayli fazla.

60. dakika: Karşılaşmada son yarım saatlik dilime golsüz eşitlikle girildi.

59. dakika: Abdülkadir'in geliştirdiği atakta Yusuf arka direğe ortaladı, Novak'ın kafayla indirdiği topa Pereira kale önünde hareketlendi ancak yetişemeyince top auta çıktı.

58. dakika: Karabükspor'da İshak Doğan, Pereira'ya yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. Hamidou Traore sol çaprazdan sert bir şut çıkardı, kaleci Uğurcan köşeye giden topu kornere çeldi.

56. dakika: Sağ kanattan Pereira'nın geliştirdiği atakta N'Doye'un ceza alanında sektirdiği topu Yusuf kontrol etti ve sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, top üstten dışarı çıktı.

55. dakika: Faul düdüklerinin sayısı artmaya başladı. Oyun bu anlarda biraz gerilmeye başladı.

53. dakika: Trabzonspor'un sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Okay yine ön direkte kafayı vuran isim oldu, yine çerçeveyi tutturamadı. Üstten aut...

52. dakika: Karabükspor'da İshak kendi ceza alanı içinde bir sakatlık yaşadı ancak tedaviye ihtiyaç duymadan ayağa kalktı.

51. dakika: Karabükspor'da Tayyip Talha, Yusuf'a yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

50. dakika: Trabzonspor ikinci yarıya ciddi bir baskıyla başladı. Karabükspor tüm hatlarıyla kendi yarı alanına çekilmiş durumda.

49. dakika:  Pereira'nın pasıyla Yusuf sağ kanattan ceza alanına sarktı ve pasını kale önünde bomboş durumdaki N'Doye'a çıkardı. N'Doye boş kale yerine topu tribünlere yolladı.

48. dakika: Sosa'nın rakip yarı alanın ortalarından kullandığı serbest vuruşta ön direkteki Okay kafayı vurdu, top yandan dışarı çıktı.

47. dakika: Rakip ceza alanının hemen dışında topu bir anda önünde bulan N'doye ceza alanına girerken dengesini kaybetti ancak vuruşunu yaptı. Top, Çağlar'ın bakışları arasında üstten auta gitti.

46. dakika: Trabzon'da ikinci yarı başladı! Oyuncu Değişikliği Matúš Bero José Ernesto Sosa Hamidou Traore sol kanattan başarılı hareketlerle içeri girdi ve karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı, kaleci Uğurcan topu çıkarmayı başardı.

Devre Arası: İlk yarı sona erdi! Takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gidiyor.

44. dakika: İlk yarının sonuna en az 2 dakika ilave edildi.

41. dakika: Sarı Kart João Pedro da Silva Pereira Karabükspor tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Hamidou Traore'nin şutunda top üstten auta çıktı.

40. dakika: Karabükspor'da Ahmet Karadayı kaleye çok uzak bir noktadan şansını denedi. Yerden gidek top kaleci Uğurcan'ın kollarında kaldı.

39. dakika: Karşılıklı top kayıplarının sayısı bir hayli fazla. Bu nedenle iki ekip de organize ataklar geliştirmekte zorlanıyor.

37. dakika: Karabükspor'un ligden düşmesi haftalar önce kesinleşmişti. Trabzonspor ise Akhisarspor'un kupayı kazanmasıyla Avrupa ümitlerini yitirmişti. İki ekibin de hedefsiz kalması nedeniyle müsabakanın temposu da istenen seviyeye gelmiyor.

36. dakika: Maçtaki en tehlikeli ataklardan birini N'Doye değerlendiremedi. Sağ kanattan topu taşıyan Kucka ceza alanına girerken pasını çıkardı, N'Doye yay üzerinden bomboş durumda vuruşunu yaptı. Top direği sıyırıp auta çıktı.

34. dakika: Tempo bu bölümde bir hayli düştü.

32. dakika: Hava topu mücadelesinde kafa kafaya çarpışan Abdülkadir ve Traore yerde kaldı. İki oyuncunun da tedavisi saha içerisinde gerçekleşiyor.

31. dakika: Trabzonspor bu kez sol çaprazdan kazandığı serbest vuruşu paslaşarak kullandı. Devamında Abdülkadir uzaklardan şutunu çekti, top yandan dışarı çıktı.

29. dakika: Karşılaşmanın üçte birlik dilimi golsüz eşitlikle geçiliyor.

28. dakika: Trabzonspor'un hafif sağ çaprazdan kazandığı serbest vuruşta Yusuf Yazıcı kaleyi denedi, top üstten auta gitti.

27. dakika:  Sağ kanatta topu alan Okay içeri doğru kat etti ve kaleyi karşısına alır almaz çok sert vurdu, kaleci Çağlar iyi bir kurtarışa imza attı.

26. dakika: Kucka'nın ceza alanı dışından şutunda top takım arkadaşı Bero'dan geri geldi.

25. dakika: Bu arada karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük, kariyerinde ilk kez bir Süper Lig maçında düdük çalıyor. Genç hakem şu ana kadar oldukça başarılı bir performans sergiliyor.

23. dakika: Su molası sona erdi. Karşılaşma kaldığı yerden devam ediyor.

22. dakika: Karabükspor'da Tayyip Talha bir sakatlık yaşıyor. Bu arada hakem de su molası verdi.

21. dakika: Yusuf'un ara pasıyla N'Doye bir anda savunma arkasına sarktı, karşı karşıya pozisyonda topu almak isterken Çağlar kalesini zamanında terk etti ve tehlikeyi önledi.

20. dakika: Karşılaşmada ilk 20 dakika golsüz eşitlikle geçiliyor. Karşılıklı ataklar artmaya başladı.

18. dakika: Köşe vuruşu sonrası İshak kaptığı topu ceza alanına doldurdu. Ergin karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı, kaleci Uğurcan'dan dönen topu savunma tekrar kornere yolladı.

17. dakika: Tayyip Talha sol kanattan çok iyi bindirdi. Ön direğe çıkardığı topa Ergin hareketlendi ancak Novak son anda araya girerek topu kornere yolladı.

15. dakika: Karabükspor'da Hakan Aslantaş sağ kanattan ortasını yaptı. Arka direkteki Kage'nin kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.

14. dakika: Trabzonspor rakip kaledeki baskısını artırdı. Karabükspor oyunu kendi yarı alanında kabul ediyor. Trabzonspor uzaktan şutlarla kaleyi yoklamaya devam ediyor. Bu kez şutu çeken N'Doye oldu, top yine Çağlar'da kaldı.

11. dakika: Trabzonspor atağında Yusuf Yazıcı uzaklardan şansını denedi, çerçeveyi tutturamadı. Bu kez Kucka kaleye uzak bir noktadan şutunu çekti, kaleci Çağlar üzerine gelen topu tek hamlede aldı.

9. dakika: Bu kez Trabzonspor sağ kanattan etkili geldi. Abdülkadir'İn ortasına ceza alanı içinde üç Trabzonlu birden hareketlendi ancak Çağlar çıktı ve topu kontrol etti.

8. dakika: Herve Kage sol kanattan bindirdi ve ortasını yaptı. Ön direkteki Ergin'den önce savunma topu uzaklaştırdı.

5. dakika: Trabzonspor kontrolü eline almaya başladı. Karabükspor tüm hatlarıyla yarı alanına çekildi.

4. dakika: Rakip yarı alanın ortalarında topu alan Okay, ceza alanına kadar çok iyi ilerledi ve yay üzerinden yerden bir şut çıkardı. Kaleci Çağlar iki hamlede topu kontrol etti.

3. dakika: İki takım da maça kontrollü başladı. Tempo şu an için oldukça düşük.

2. dakika: Trabzon'da tribünlerde çok az sayıda futbolsever bu mücadeleyi takip ediyor. 

1. dakika: İlk düdük çaldı ve maç başladı!

TRABZONSPOR: Uğurcan, Mustafa Akbaş, Durica, Pereira, Novak, Okay, Kucka, Yusuf, Bero, Abdülkadir, N'Doye

TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

KARABÜKSPOR: Çağlar, Hakan, Kravchenko, Tayyib, İshak, Hamidou, Alican, Kage, Ahmet, Bliznichenko, Ergin

TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman


Yorumlar