Anasayfa /  Spor /  Trabzonspor

Trabzonspor Bursaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor Bursaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Abone ol
Abone ol 12 Ağustos 2016 11:24

Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala Trabzonspor Bursaspor maçı sezon öncesi nefesleri kesecek. Peki Trabzonspor Bursaspor maçı ne zaman saat kaçta başlayacak ? Ayrıca taraftarların merak ettiği Trabzonspor Bursaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak ? İşte Trabzonspor Bursaspor maçı öncesi son detaylar...

TRABZONSPOR BURSASPOR MAÇI BU AKŞAM !

Macaristan kampını tamamlayıp Türkiye dönen Trabzonspor sezon öncesi en ciddi sınavını Bursaspor karşısında verecek. Daha önce oynadığı karşılaşmaları farklı kazanan Trabzonspor Bursaspor maçını kazanarak lige moralli başlamak istiyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın  önderliğinde yeni sezona sıkı çalışan ve yaptığı flaş transferle dikkat çeken Trabzonspor Bursaspor maçındaki kadrosu merak ediliyor. Trabzonspor, yeni sezon öncesi son hazırlık maçını Bursaspor ile İstanbul'da oynayacak. Bordo-mavililer, 12 Ağustos Cuma günü saat 21.00'de Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Bursaspor ile karşılaşarak lig öncesi son ciddi sınavını verecek. Bursaspor maçının ardından iki gün izin yapacak bordo-mavililer, daha sonra kendi tesislerinde Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.

Usta'dan yeni sezon mesajı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, kişisel Twitter hesabından futbolcuların antrenmanda gülen fotoğrafını paylaşarak yeni sezona ilişkin mesaj verdi. Usta, yaptığı paylaşımda, "Bu sene hedef koymuyoruz ama sonuna kadar mücadeleyi vadediyoruz. Siz destek olun sonunda ne olacağını göreceğiz." ifadesini kullandı.

BİLET FİYATLARI

Trabzonspor Bursaspor maçı maçı için hem kağıt bilet hem de passolig kartın geçerli olacağı vurgulanan açıklamada, kapalı tribün biletlerinin 99 lira, açık maraton tribün biletlerinin 79 lira, kale arkası açık ve kale arkası kapalı tribün biletlerinin ise 61 lira olarak belirlendiği aktarılarak, şu bilgilere yer verildi: "Etkinliğimize, dolayısıyla hazırlık maçımıza biletli veya passolig kartına yükleme yaparak gelen taraftarlarımız ödedikleri bedellerin tamamını yeni sezon formalarımızın satışında indirim olarak kullanabileceklerdir. Bu uygulamamız sadece kulüp mağazalarımızda geçerli olup, hali hazırda devam eden kampanyaları ve eski sezon formalarını kapsamamaktadır. Kağıt bilet kullanılmış ise kendilerinde kalan bölümünü saklayıp mağazalarımızda yeni sezon forması alımı sırasında ibraz etmek zorundadır. Passolig kartına yükleme yapan taraftarlarımız ise nüfus cüzdanıyla birlikte mağazalarımıza gitmeleri yeterli olacaktır. Yeni sezon formalarımız kısa bir süre içerisinde satışa sunulacaktır." Karşılaşmanın biletlerinin bugün satışa sunulacağı kaydedildi.

Yorumlar