Anasayfa /  Spor /  Trabzonspor

Rodallega’dan harika gol, Trabzonspor’dan muhteşem geri dönüş!

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor evinde Kasımpaşa’yı konuk etti. Bordo – Mavililer 2 – 0 geriye düştüğü maçta ilk yarının sonlarında Burak Yılmaz’ın 43. dakika da bulduğu gol ile 2 – 1 geride soyunma odasının yolunu tuttu. İkinci yarıya hızlı başlayan Bordo Mavililer arka arkaya bulduğu gollerle 4 – 2 öne geçti ve tarihi bir geri dönüşe imza attı.

Abone ol
Abone ol 29 Eylül 2018 17:50

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor, taraftarı önünde muhteşem bir geri dönüşe imza attı! Kasımpaşa karşısında 2 – 0 geriye düştüğü maçta 43. dakika da Burak Yılmaz’ın golü ile farkı 1’e indirdi ve soyunma odasına 2 – 1 geri de gitti. İkinci yarıya hızlı başlayan Trabzonspor 53. dakika da Frikik’ten düzgün bir vuruş yapan Rodallega, harika bir golle maçı 2-2’ye getirdi.  Daha sonra 72. dakikada Pereira sağdan ortaladı. Rodallega rövaşata ile müthiş bir gol attı ve durumu 3 – 2’ye getirdi. Bu golden sadece 2 dakika sonra Kucka’nın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Burak, golünü attı ve takımı 4 – 2 öne geçirdi. Trabzonspor forvetlerinden bulduğu birbirinden muhteşem gollerle tarihi bir geri dönüşe imza attı ve 3 puanı cebine koydu.

Trabzonspor'un forvetleri Kasımpaşa'ya gol oldu yağdı adeta. Bordo - Mavililer Burak Yılmaz (2) ve Rodallega'nın (2) golleri ile 2 -0 geriye düştüğü maçta muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

TRHABERLER / MEHMET MERT ALTINUÇ


Etiketler rodallega gol
Yorumlar