Anasayfa /  Spor /  Trabzonspor

MAÇ SONUCU: Trabzonspor 4- 1 Antalyaspor

Trabzonspor Antalyaspor maçı ile Spor Toto Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden 27. hafta ile devam ediyor. Trabzonspor Antalyaspor maçı canlı yayın anlatımı ve dakika dakika önemli pozisyonları trhaberler.com'da...

Abone ol
Abone ol 05 Nisan 2019 20:48

TRABZONSPOR - ANTALYASPOR MAÇI CANLI ANLATIM

TRABZONSPOR 4 - 1 ANTALYASPOR

MAÇ BİTTİ! Trabzonspor, geriye düştüğü maçta Antalyaspor'u 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

95' Antalyaspor'da Doukara yerini Drole'e bıraktı.

94' GOL! Abdülkadir Ömür'ün pasıyla ceza alanına giren Murat Cem Akpınar karşı karşıya pozisyonda çok sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı: 4-1

93' Antalyaspor'da Doukara arka adalesinden bir sakatlık yaşayıp dışarı çıktı. Drole bir süredir oyuna girmek için kenarda bekliyor ancak henüz oyun durmadı.

90' Bu arada bu müsabakayı 19.136 biletli seyirci tribünlerden takip etti.

90' Mücadelenin sonuna en az 4 dakika ilave edildi.

89' Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı yerini Murat Cem Akpınar'a bıraktı.

87' Son dakikalarına girilen maçta tempo bir hayli düştü. İki takım da karşılıklı top kayıpları yapıyor.

85' Rakip yarı alanda Yusuf'un kaptırdığı top sonrası Antalyaspor kontra atağa çıkmak istedi. Hakan'ın ara pasında savunma arkasına sarkmak isteyen Doukara için ofsayt bayrağı kalktı.

83' Antalyasporlu oyuncularda büyük bir moral bozukluğu gözleniyor. Trabzonspor rakip yarı alanda çok rahat pas yapıyor.

82' Trabzonspor'da Olcay Şahan yerini Abdülkadir Ömür'e bıraktı.

80' Maçta son 10 dakikaya Trabzonspor'un üstünlüğüyle girildi.

79' Rakip yarı alandaki etkili paslar sonrası Hakan Özmert uzaklardan sert vurdu, top üstten auta çıktı.

77'Olcay Şahan, Trabzonspor'un evinde ilk 11'de sahaya çıktığı son dört lig maçında dört gole doğrudan katkıda bulundu (iki gol ve iki asist).

76' RÖVEŞATA! Antalyaspor'un sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Diego'nun kafasından seken topa arka direkteki Doukara röveşatayı vurdu. Top yan ağlarda kaldı.

75' MÜTHİŞ ŞUT! Sol kanattan içeri hareketlenen Serdar Özkan ceza alanına girmeden şık bir vuruş yaptı, direk dibinden ağlara doğru giden topu son anda Uğurcan çıkardı.

74' KAÇTI! Trabzonspor çok hızlı geldi. Sol kanattan Ibanez'in ortasına gerilerden gelen Yusuf kafayı vurdu, top yandan auta çıktı.

73' Yusuf Yazıcı sağ taç çizgisi önünden ortaladı, falso alıp kaleye doğru yönelen top Boffin'in ellerinde kaldı.

73' Antalyaspor'da Amilton yerini Serdar Özkan'a bıraktı.

72'  Olcay Şahan en son 17 Ağustos 2018'de Sivasspor maçında iki gole katkı yapmıştı (ikisi de bir gol, bir asist).

70' Doukara'dan pası alan Hakan'ın ceza alanı dışından şutunda top kaleci Uğurcan'da kaldı.

70' Trabzonspor'da Kamil Ahmet yerini Joao Pereira'ya bıraktı.

68' Trabzonspor'un ilk golünde Olcay asisti yapmış Nwakaeme golü atmıştı. Üçüncü golde bu kez tam tersi oldu.

67' GOL! Sol taç çizgisi önünde topu alan Nwakaeme, karşısındaki Nazım'dan çok iyi sıyrıldı ve ceza alanına girip son çizgiden pasını çıkardı. Kale alanı içindeki Olcay'ın vuruşunda direğe de çarpan top ağlarla buluştu: 3-1

65' Antalyaspor belki de maçın başından bu yana ilk kez bu kadar uzun süre topla oynadı. Konuk ekip çok adamla rakip yarı alana yerleşmeye çalışıyor.

64' Öne geçtiği maçta geriye düşen Antalyaspor bu anlarda beraberlik golü için Trabzonspor kalesine yüklenmeye çalışıyor.

63'  Maçtaki ilk 14 faulde kart çıkmazken 15. ve 16. faulün ikisinde de sarı kart çıktı.

62' Antalyaspor'da Zeki Yıldırım yerini Doğukan Sinik'e bıraktı.

60' Maçta son yarım saate Trabzonspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle giriliyor.

59' Caleb Ekuban bu sezon Süper Lig'deki beşinci golünü kaydetti.

59' Gol bir kez daha VAR hakemleri tarafından incelendi ve geçerli sayıldı.

58' GOL! Sosa'nın paslaşarak kullandığı serbest vuruş sonrası Yusuf ve Ibanez'in şutları savunmadan döndü. Devamında Abdulkadir ceza alanı dışından vurdu, üst direkten çizgiye düşen topu Ekuban boş ağlara yolladı: 2-1

57' Trabzonspor bu kez sol kanattan, son çizgiye çok yakın bi noktadan serbest vuruş kazandı. Dar açı ancak tehlikeli bir nokta...

56'Sarı Kart Charles Fernando Basilio da Silva

55' Trabzonspor'da Kamil Ahmet rakip yarı alanda Amilton'a yaptığı sert faulün ardından sarı kart gördü.

51' Üst üste çalımlarla ceza alanına sokulmak isteyen Yusuf Yazıcı, yayın gerisinde Charles'in müdahalesiyle yerde kaldı. Trabzonspor kaleye uzak ancak tehlikeli sayılabilecek bir noktadan serbest vuruş kazandı.

50' Trabzonspor ikinci yarıda özellikle Sosa'nın önderliğinde hücum etmeye çalışıyor ancak Antalyasporlu oyuncular savunmada oldukça dikkatli. 

46' Trabzonspor ikinci yarının başında çok adamla rakip ceza alanı çevresinde ancak konuk ekip de çok adamla iyi kapanıyor.

46' Trabzon'da ikinci yarı başladı!

İlk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

41' Abdulkadir Parmak'ın sol kanattan yaptığı yerden ortaya arka tarafta gerilerden gelen Olcay vurdu, Boffin yattı ve topu kontrol etti.

40' AZ FARKLA! Ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Ekuban'ın yerden vuruşunda top ters taraftaki direğin yanından auta çıktı.

36' Orta alandan gönderilen uzun topa iyi hareketlenen Doukara kalesini terk eden Uğurcan'dan kurtardığı topu boş ağlara yollamak üzereyken Hüseyin çok kritik bir hamleyle tehlikeyi önledi.

31' MÜTHİŞ POZİSYON! Trabzonspor'da Ibanez sol kanattan çıkmak üzere olan topu taç çizgisi üzerinden güçlükle ortaladı. Ceza alanı ön çizgisindeki Yusuf Yazıcı gelişine müthiş bir vole vurdu, savunmaya çarpan top kornere çıktı.

28'  Anthony Nwakaeme, Süper Lig'de forma giydiği son beş maçta altı gole doğrudan katkıda bulundu (beş gol ve bir asist).

25' Maç bu bölümde oldukça hareketlendi. Özellikle Trabzonspor tempoyu bir hayli yüksek tutuyor.

24' Yusuf Yazıcı'nın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda doğrudan kaleye yönelen top üst ağlarda kaldı.

23' Sol kanattan son çizgiye inen Ekuban'ın ceza alanındayken içeri çevirdiği topa Yusuf'tan önce savunma dokundu ve tehlikeyi önledi.

22' Anthony Nwakaeme bu sezon Süper Lig'deki 9. golünü kaydetti.

21' Gol öncesi Nwakaeme'nin ofsaytta olup olmadığı VAR hakemleri tarafından incelendi ancak herhangi bir ihlal tespit edilmedi. Gol geçerli.

21' GOL! Yusuf'un pasıyla sağ kanattan ceza alanına giren Olcay'ın kale alanına doğru yerden çevirdiği topa arka direkte çizgi önünde boş kalan Nwakaeme dokundu ve ağları sarstı: 1-1

20' Karşılaşmanın ilk 20 dakikası Antalyaspor'un üstünlüğüyle geçiliyor. Topla oynama oranlarında ise üstünlük ev sahibi ekipte.

16' Hakan Özmert bu sezondan önceki dört sezonda Süper Lig'de toplam 63 maçta 2 gol 2 asist yapmıştı. Bu sezon 26 maçta 4 gol 5 asisti var. 

15' Golün şokunu üzerinden atan Trabzonspor beraberlik için Antalyaspor kalesine yüklenmeye çalışıyor.

13'Geçen sezonun devre arasında Antalyaspor'a gelen Souleymane Doukara, bu süreçte takımının Süper Lig'de attığı gollerin %33'ünü kaydederken (16/49); bu gollerin 10'u deplasman maçlarında geldi.

12' DİREKTEN DÖNDÜ! Doukara'nın derinlemesine pasına orta sahadan çok hızlı hareketlenen Amilton, arkasından geldiği Ibanez'i geçerek ceza alanına girdi. Karşı karşıya pozisyonda vuruşunda top direkten döndü.

10' Maçın başından bu yana kontrolü elinde tutan Trabzonspor, savunmadan çıkarken yapılan basit bir hata sonrası verdiği ilk pozisyonda kalesinde golü gördü.

9' GOL! Trabzonspor savunması pas yaparken topu kapan Hakan Özmert'in ortasında ceza alanı sol çaprazındaki Doukara sol ayağının üzeriyle gelişine nefis bir şut çıkardı: 0-1

7' Trabzonspor oyunu tamamen Antalyaspor yarı alanına yıkmış durumda.

5' Trabzonspor bu kez sol kanattan etkili geldi. Nwakaeme'nin güzel hareketler sonrası yaptığı ortada ön direkteki Ekuban istediği dokunuşu yapamadı.

4' Sosa'dan pası alan Kamil Ahmet sağ kanattan ortaladı, Nwakaeme'den önce Boffin çıktı ve topu aldı.

3' Konuk ekip topa sahip olmakta zorlanıyor. Kontrol tamamen Trabzonspor'da.

2' Bordo-mavili ekip top yaparak oyun kurmaya çalışıyor. Antalyaspor baskıyla topu kapmaya çalışıyor.

1' Trabzonspor ilk düdükle birlikte topun kontrolünü eline aldı.

İlk düdük çaldı ve zorlu maç başladı!

İki takımın ilk 11'leri

TRABZONSPOR: Uğurcan, Kamil Ahmet, Hosseini, Hüseyin, Ibanez, Abdülkadir Parmak, Sosa, Olcay, Yusuf, Nwakaeme, Ekuban

ANTALYASPOR: Boffin, Sangare, Celustka, Diego, Cissokho, Charles, Zeki, Hakan, Fredy, Amilton, Doukara


Yorumlar