Anasayfa /  Spor /  Trabzonspor

Fırtına kabusu sürüyor! Malatyaspor - Trabzonspor maç özeti ve golleri izle

Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta heyecanı Evkur Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı ile başladı. Ev sahibi Malatyaspor, tarihi bir skorla sahadan 5-0 galip ayrıldı ve maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi. Hafta içinde Burak Yılmaz krizi yaşayan Trabzonspor ise adeta kabus gibi bir 90 dakika geçirdi ve Malatyaspor deplasmanından eli boş döndü...

Abone ol
Abone ol 09 Kasım 2018 21:57

Spor Toto Süper Lig’de 12. haftanın açılış mücadelesinde Trabzonspor, Evkur Yeni Malatyaspor’a konuk oldu. Ligde 11 hafta sonunda topladığı 18 puanla 7. sırada yer alan Erol Bulut’un öğrencileri seyircisinin önünde üç puana 5-0’lık şok bir skorla uzanarak puanını 21’e yükseltti ve maç fazlasıyla 2. sıraya oturdu. Malatya Süper Lig’deki en farklı galibiyetini elde etti.

İnişli çıkışlı bir grafik sergileyen ve üst sıralara tırmanmak isteyen ve geçtiğimiz günlerde yeni bir “Burak Yılmaz krizi” yaşayan 16 puanlı Trabzonspor ise üç haftalık beraberlik serisinin ardından adeta hezimete uğradı ve milli takım arasına kabus gibi bir yenilgiyle girdi.

v sahibine galibiyeti getiren golleri Guilherme (36 ve 64), Aleksic (38 ve 48) ve Boutaib (51) kaydetti. Dengede giden ilk yarıda 36 ve 38’de yediği iki golle adeta donup kalan Trabzonspor, iki golün hemen ardından gole yaklaştı ancak güzel kurtartışlara imza atan Farnolle’ü geçemedi.

İkinci yarıya da şok yaşayarak başlayan bordo-mavililer 48 ve 51’de yediği gollerle iyice demoralize oldu ve son sözü 64’te gol perdesini açan Guilherme söyledi: 5-0. Malatya 28 dakikada 5 gole imza attı ve 12. haftanın açılış maçında, şimdiden haftaya damga vurdu.

 Malatyaspor - Trabzonspor maç özeti ve golleri izle

TRABZONSPORLU FUTBOLCULAR TARAFTARLARDAN ÖZÜR DİLEDİ



Karşılaşmanın ardından Trabzonsporlu futbolcular taraftarlarının yanına giderek skordan dolayı özür diledi. Bordo mavili futbolcular taraftara, 5-0'lık mağlubiyetten dolayı çok üzgün olduklarını söylerken, karşılaşmayı izleyen tüm bordo mavili taraftarlardan özür dilediklerini belirttiler.

Maçtan Dakikalar

4'üncü dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren Boutaib, ikili mücadeleden sonra şutunu çekti, top auta çıktı.



36'ncı dakikada Boutaib pasını bekletmeden Guilherme'ye aktardı. Guilherme, ceza alanına girer girmez düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0.



38'inci dakikada Aleksic sağ kanattaki Guilherme'ye pasını verip hızla içeri girdi. Ardından Guilherme'nin ceza alanına yaptığı ortaya hareketlenen Aleksic'in sol ayağının dışıyla yaptığı vuruşta top ağlara buluştu: 2-0.



45'inci dakikada sol çaprazda ceza sahası çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşta Jose Sosa direkt kaleye sert vurdu. Onun vuruşunda top üstten auta gitti.



48'inci dakikada serbest vuruşta kaleyi karşıdan gören yerden sert vuran Aleksic, topu ağlara gönderdi: 3-0.



51'inci dakikada sol kanattan Guilherme'nin kullandığı köşe vuruşuna iyi yükselen Boutaib'in kafa vuruşunda top ağlarla buluştu: 4-0.



64'üncü dakikada Aleksic'in ceza sahası içerisine gönderdiği topla buluşan Guilherme topa dokundu. Onun vuruşunda top ağlarla buluştu: 5-0.



Karşılaşma ev sahibi takımın 5-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.




Yorumlar