Anasayfa /  Spor /  Trabzonspor

Fatih Terim Trabzonspor'a mı geliyor! / Son dakika Trabzonspor Ersun Yanal ile yollarını ayırdı!

Evinde Teleset Mobilya Akhisarspor’a tarihi bir skorla 6-1 yenilen Trabzonspor, Tendik Direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırdı! Trabzosnpor'un KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde

Abone ol
Abone ol 16 Ekim 2017 14:42

Evinde Teleset Mobilya Akhisarspor’a tarihi bir skorla 6-1 yenilen Trabzonspor, Tendik Direktör Ersun Yanal ile yolları resmen ayırdı

Trabzonspor, Ersun Yanalile sözleşmenin tek taraflı olarak fesh edildiğini açıkladı.

Trabzosnpor'un KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde;

Şirketimiz ile Teknik Direktör Kazım Ersun Yanal arasındaki sözleşme, son günlerde yaşanan gelişmeler dolayısıyla, görülen lüzum üzerine, sözleşmenin ilgili maddeleri kapsamında yapılan değerlendirme sonucunda feshedilmiştir.

Gözler bundannsonra Trabzonsporu'un yola kiminle devam edeceği konusunda yönetime çevirildi. Trabzonspor'un üzerinde dolaşankara bulutları ortadan kaldırmak için yönetim bundan sonra kimle yola devam edeği konusunda çalışmalara başladı.



Ersun Yanal ile olası bir ayrılık ihtimalinde Trabzonspor’un kurmaylarının aklındaki ilk ismin Fatih Terim olduğu öğrenildi.

Hezimet yaşanan Akhisar mücadelesinden sonra Bordo-Mavili ekibin kurmaylarının yerli çalıştırıcı üzerinde fikir birliği yaptığı, bunu da bugünkü toplantıda Usta’ya aktaracağı belirtildi.

Usta hemen görüşecek

Yöneticilerin Fatih Terim isminde de kararlı olduğu ve “Yabancı hocanın kadroyu, Trabzon’u, ligi tanıması çok zaman alır. Bu da bize yeni handikaplar yaratır. İhtiyacımız olan, deneyimli, kadroyu çekip çevirecek bir enerjidir. Fatih Terim de bunun için en iyi seçenek olur” görüşünü paylaştığı vurgulandı. Eğer son karar Ersun Yanal ile ayrılık olursa Başkan Usta’nın Fatih Terim ile vakit kaybetmeden, bu hafta içinde görüşeceği bildirildi.




Yorumlar