Anasayfa /  Spor /  Trabzonspor

Antalyaspor - Trabzonspor maçı golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti.

Abone ol
Abone ol 28 Nisan 2018 21:20

Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti.

TRABZON'UN GOLLERİ BURAK VE YUSUF'TAN :Maça çok etkili başlayan Antalyaspor, henüz 6. dakikada Emre Güral'ın golüyle öne geçti. Trabzonspor'un aradığı gol ise 40. dakikada geldi. Kazanılan penaltıda atışı gole çeviren Burak Yılmaz, Trabzonspor'u soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle götürdü.

İkinci yarıda ise daha etkili bir görüntü çizen Trabzonspor aradığı golü de 62. dakikada buldu. Sağ kanatta aldığı topla 2 rakibinin arasından geçen Yusuf Yazıcı, çok şık bir golle Trabzonspor'a galibiyeti getirdi.

Bu sonuçla Trabzonspor 49 puana yükseldi. 35 puanda kalan Antalyaspor ise ateş hattından uzaklaşamadı.

Maç Sonu: Antalya'da Bülent Yıldırım son düdüğünü çaldı. Trabzonspor, Emre Güral'ın golü ile geriye düştüğü maçı Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'nın golleri ile 2-1 kazanmasını başardı.

90+5. dakika: Antalyaspor'un beklide son hücumunda ceza alanına gönderilen ortadan sonuç çıkmadı ve Trabzonspor savunması bu topu da uzaklaştırdı.

90+4. dakika: Trabzonspor hızlı hücumunda Batuhan'ın ceza alanının sağındaki Burak Yılmaz'a pasını Burak bekletmeden tek vuruşunu Boffin çıkardı.

90+2. dakika: Danilo sağdan ceza alanına girdi ve sert şutu takım arkadaşı Doukara'ya çarpınca bu şut girişiminden de sonuç çıkmadı.

90+1. dakika: Maçın ilk uzatma süresi Trabzonspor'un üstünlüğü ile geçiliyor. Antalyaspor ise beraberlik golü için Trabzonspor kalesine gelmeye devam ediyor.

90. dakika: Antalya'da maçın sonuna en az 5 dakikalık uzatma süresi eklendi.

88. dakika: Oyuncu Değişikliği Olcay Şahan Hasan Batuhan Artarslan

87. dakika: Dame N'Doye, kaleden gelen topu sol kanatta önüne çok iyi aldı ve çaprazda kaleci ile karşı karşıya kaldığında şutunu kaleci Boffin çıkardı.

86. dakika: Danilo sağ kanattan ceza alanına ortasını gönderdi ve Doukara, Hubocan ile yükseldiği pozisyondan istediği kafa vuruşunu yapamadı.

84. dakika: Trabzonspor ise geride kalan sürede %53 ile topa sahip olurken; Antalyaspor kalesine gönderdiği 5 şutta 2 kez isabet buldu.

83. dakika: Karşılaşmanın geride kalan bölümünde Antalyaspor, topa %47 ile sahip oldu ve Trabzonspor kalesine gönderdiği 12 şutta 8 kez isabet buldu.

82. dakika: Trabzonspor'da az önce oyuna giren Matus Bero, maçtaki altıncı sarı kartı gören isim oldu.  Antalyaspor'un sol kanattan kullandığı köşe vuruşu sonrasında savunmanın uzaklaştıramadığı topu sol çaprazda Vainqueur önünde buldu ve Uğurcan'ı önde görünce aşırtma bir vuruş denedi ancak top auta çıktı.

80. dakika: Trabzonspor'da ikinci oyuncu değişikliği yapıldı ve takımının ikinci golünü atan Yusuf Yazıcı, yerini Matus Bero'ya bıraktı. Trabzonspor'un bu sezon Süper Lig'de üçüncü kez kalesini koruyan 22 yaşındaki file bekçisi Uğurcan Çakır, bugün çok kritik kurtarışlara imza attı.

78. dakika: Antalyaspor'un organize gelişen atağında Vainqueur'ün pasında sol çaprazdan Doukara'nın karşı karşıya şutunda Uğurcan Çakır yine gole izin vermedi ve şutu çıkardı.

77. dakika: Antalyaspor'un bir başka atağında Vainqueur'ün uzaktan şutunu direk dibinde Uğurcan Çakır yattı ve kontrol etti.

76. dakika: Maçta beşinci sarı kart, Hakan Özmert için çıktı. Hubocan'ın ceza alanı içinde uzaklaştıramadı topu sağ çaprazda Nazim kontrol etti ve yerden sert şutu Uğurcan'ı geçti ancak çizgiden topu Okay Yokuşlu çıkardı.

74. dakika: Dame N'Doye'un kendi sahasında kazanılan topu savunma arkasına sarkan Burak Yılmaz'a gönderme çabası Diego Angelo'nun yerinde müdahalesi ile sona erdi.  Sol kanattan gelişen Antalyaspor atağında ceza alanı içinde Doukara'nın çıkardığı topa Sakıb'ın penaltı noktası üzerinden sert şutu savunmadan döndü.

72. dakika: Takımının hücumuna destek veren stoper Diego Angelo'nun uzak mesafeli şutu kaleyi bulmadı ve farklı şekilde üstten auta çıktı.

71. dakika: Deniz Kadah'ın pasında sağ kanatta Nazım'ın içeri gönderdiği topu Deniz ön direkte iyi kontrol edemedi ve seken top savunma kontrolünde auta çıktı.

70. dakika: Antalyaspor'da takımının tek golünü atan Emre Güral, kalan süreler için yerini William Vainqueur'e bıraktı. Antalyaspor, bu dakikalarda kendi sahasından çıkmakta zorlanıyor. Trabzonspor ise kazandığı toplarla Antalyaspor kalesinde tehlike yaratıyor.

69. dakika: Trabzonspor'da da ilk oyuncu değişikliği yapıldı. Jose Sosa, kalan süreler için yerini Dame N'Doye'a bıraktı. Trabzonspor hızlı atağında sağdan Burak Yılmaz'ın penaltı noktasına çıkardığı ortasına Dame N'Doye vurdu ancak son anda Celustka ayağını uzatarak topu kornere çeldi.

67. dakika: Trabzonspor ise geride kalan sürede %56 ile topa sahip olurken; Antalyaspor kalesine gönderdiği 5 şutta 2 kez isabet buldu.

66. dakika: Maçtaki dördüncü sarı kart ise Emre Güral için çıktı.

65. dakika: Joao Pereira, maçta sarı kart gören üçüncü oyuncu oldu. Maçtaki dördüncü sarı kart ise Emre Güral için çıktı.

64. dakika: Oyuncu Değişikliği Maicon Marques Bitencourt Nazim Sangare

62. dakika: GOL Antalyaspor ceza alanının sağında topla buluşan Yusuf Yazıcı, iki rakibine rağmen çaprazda pozisyonu buldu ve uzak köşeden topu ağlara gönderdi.

60. dakika: Sakıb soldan ceza alanına girdi ve çizgi üzerinden altı pas içine çevridiği yerden sert ortasını Hubocan çıkardı. Emre Güral'ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunu ceza alanı içinde Okay iyi yükseldi ve kafa vuruşu ile topu uzaklaştırdı.

58. dakika: Diego Angelo, hakeme itirazları sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı.

57. dakika: Maçtaki ilk değişiklik az sonra Antalyaspor'dan gelecek ve oyuna Nazım Sangare girecek.

56. dakika: Doukara'nın soldan ceza alanına gönderdiği ortasına arka direkte Emre Güral'dan önce son anda Kucka kafa müdahalesi ile topu kornere çeldi.

55. dakika: Trabzonspor'da ise Onur, Castillo, Abdülkadir, Kamil Ahmet ve Uğur Demirok sakatlıkları sebebi ile kadroda yoklar. Ayrıca Bero, N'Doye, Olcay, Durica ve Kucka sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

54. dakika: Antalyaspor'da Zeki Yıldırım sakatlığı sebebiyle forma giyemiyor. Ayrıca Chico, Danilo ve Djourou sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

53. dakika: Antalyaspor'da Zeki Yıldırım sakatlığı sebebiyle forma giyemiyor. Ayrıca Chico, Danilo ve Djourou sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

52. dakika: Hubocan, rakibinin topuna müdahalesini yapmak isterken ufak bir sakatlık yaşadı ve ayağa kalkarak maça devam edebilecek.

51. dakika: Trabzonspor ise geride kalan sürede %58 ile topa sahip olurken; Antalyaspor kalesine gönderdiği 3 şutta 1 kez isabet buldu. Önüne atılan uzun topu iyi kontrol eden Doukara'nın Hubocan'ı geçtikten sonra yerden sert şutunu Uğurcan çıkardı ve seken topu Novak uzaklaştırdı.

50. dakika: Sol kanattan gelişen Antalyaspor atağında Maicon'un çizgi üzerinden içeri çevirdiği topa Onazi ayak koydu ve tehlikeyi önledi.

49. dakika: Karşılaşmanın geride kalan bölümünde Antalyaspor, topa %42 ile sahip oldu ve Trabzonspor kalesine gönderdiği 5 şutta 4 kez isabet buldu. Karşılaşmanın geride kalan bölümünde Antalyaspor, topa %42 ile sahip oldu ve Trabzonspor kalesine gönderdiği 5 şutta 4 kez isabet buldu.

48. dakika: Bu sezon Süper Lig'deki üçüncü maçına çıkan 22 yaşındaki kaleci Uğurcan Çakır, geride kalan sürede çok kritik kurtarışlara imza attı.

46. dakika: İki takımda da ikinci yarı başında oyuncu değişikliğine gidilmedi. Takımlar, maça başladıkları 11'ler ile karşılaşmaya devam ediyorlar.

Devre Arası: Bülent Yıldırım ilk yarıdaki son düdüğünü çaldı ve Emre Güral ile Burak Yılmaz'ın karşılıklı golleri ile takımlar devre arasına 1-1'lik eşitlikle giriyorlar.

45+2. dakika: Antalyaspor savunması arkasına atılan topa Olcay Şahan hareketlendi ve ceza alanının sağından penaltı noktasına çıkardığı pas Burak Yılmaz ile buluşmadı.

45. dakika: Antalyaspor'un sol kanattan kazandığı serbest vuruşu Emre Güral kullandı ve ceza alanına gönderdiği ortasına Diego istediği vuruşu yapamayınca duran toptan sonuç çıkmadı. İlk yarının sonuna en az 2 dakikalık uzatma süresi eklendi.

43. dakika: Antalyaspor, beraberlik golü sonrasında ön alanda presle top kazanmaya çalışıyor. Trabzonspor ise bu presi ayağa paslarla kırmaya çalışıyor.

42. dakika: Antalyaspor'un organize ve çok adamla geliştirdiği atakta Deniz Kadah, ceza alanı dışında pasını arkadaşına aktaramadı ve araya giren Okay, topu kazandı.

40. dakika: GOL Burak Yılmaz, penaltı atışı için topun gerisine geldi ve Boffin'in sağından topu ağlara gönderdi.

39. dakika: Sarı Kart Charles Fernando Basilio da Silva

36. dakika: Trabzonspor ise geride kalan sürede %63 ile topa sahip olurken; Antalyaspor kalesine gönderilen 2 şutta da isabet çıkmadı.

35. dakika: Karşılaşmanın geride kalan bölümünde Antalyaspor, topa %37 ile sahip oldu ve Trabzonspor kalesine gönderdiği 4 şutta 3 kez isabet buldu.

34. dakika: Deniz Kadah ile Hakan Özmert pas trafiğinde anlaşamadı ve Antalyaspor atağında top taca çıktı.

33. dakika:  Sağ kanattan Trabzonspor'un kazandığı serbest vuruşu Sosa kullandı ve arka direğe gönderdiği etkili ortasına Novak'ın kafa vuruşu auta çıktı.

32. dakika: Trabzonspor'un organize geişen atağında soldan Sosa'nın içeri çevirdiği ortası isabetli olmadı ve atağın devamında top taca çıktı.

31. dakika: Yusuf Yazıcı'nın pasında Pereira sağ kanatta iki rakibinin arasından çıktı ancak içeri çevirdiği ortasını Antalyaspor savunması uzaklaştırdı.

30. dakika: Özellikle ilk 20 dakikasının bol pozisyonla geçildiği karşılaşma, Antalyaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile devam ediyor.

29. dakika: Trabzonspor'un rakip yarı sahanın ortasından kazandığı serbest vuruşu Sosa kullandı ve ceza alanına gönderdiği ortasını Djourou kafa vuruşu ile uzaklaştırdı.

28. dakika: Su molası sonrasında karşılaşma kaldığı yerden yeniden başladı.

26. dakika: Bülent Yıldırım maçı durdurdu ve oyuncuların sıvı ihtiyacını gidermeleri için su molası verdi.

25. dakika: Kucka bu defa savunma arkasına sarkan Olcay'ı topla buluşturmak istedi ancak yüksek gönderdiği pası yine kaleci Boffin'de kaldı.

24. dakika: Kucka rakip ceza alanı dışında Yusuf Yazıcı'yı topla buluşturmak için pasını ceza alanı içine gönderdi ancak bu deneme kaleci Boffin'de kaldı.

23. dakika: Maçın son dakikalarında tempo biraz düştü. Sakıb sol kanattan ceza alanına girdi ancak Okay vücudunu iyi kullanarak topu rakibinden kurtardı.

21. dakika: Karşılaşmanın geride kalan bölümünde Antalyaspor, topa %40 ile sahip oldu ve Trabzonspor kalesine gönderdiği 3 şutta da isabet buldu. Trabzonspor ise geride kalan sürede %60 ile topa sahip olurken; Antalyaspor kalesine gönderilen tek şutta da isabet çıkmadı.

19. dakika:  Emre Güral'ın ceza alanı dışında Kucka'dan sıyrıldıktan sonra yay üzerinden sert şutuna Uğurcan iyi uzandı ve topu kornere çeldi.

18. dakika: İki takım orta alanı da kolay geçiliyor. İki takım da hızlı hücumlarla rakip kaleye direkt gidiyor.

17. dakika: Bu defa Trabzonspor hızlı geldi ve ceza alanı içinde Burak Yılmaz'ın kafa pasında Yusuf Yazıcı GOL vuruşuna hazırlandı ancak son anda savunma müdahalesi ile atak sona erdi.

16. dakika: Antalyaspor'un etkili gelişen atağında son olarak sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Emre Güral'ın şutunu Uğurcan çıkardı.

15. dakika: Trabzonspor'un etkili gelişen atağında sağdan ceza alanına giren Pereira'nın arka direğe gönderdiği ortasını arka direkte Celustka kafa vuruşu ile önledi. Antalyaspor'un yine hızlı çıktığı pozisyonda soldan Doukara'nın pasını ceza alanı dışında Emre Güral sola göndermek istedi ancak Onazi yatarak müdahalesi ile pozisyonu engelledi.

14. dakika: Trabzonspor ise geride kalan sürede %53 ile topa sahip olurken; Antalyaspor kalesine gönderilen tek şutta da isabet çıkmadı.

13. dakika: Karşılaşmanın geride kalan bölümünde Antalyaspor, topa %47 ile sahip oldu ve Trabzonspor kalesine gönderdiği 2 şutta da 2 isabet buldu.

12. dakika: Trabzonspor kalesinde çok tehlikeli bir poziyon daha yaşandı ancak Hubocan ve Uğurcan'ın müdahaleleri ile bu tehlike sona erdi.

11. dakika: Antalyaspor'un hızlı gelişen atağında Emre Güral'ın Charles'e çıkardığı pasa ceza alanı içinde Hubocan ters müdahalede bulundu ve kaleye yönelen bu müdahaleyi Uğurcan yattı ve kontrol etti.

10. dakika: Trabzonspor'un Sosa ile gelişen hızlı atağında Yusuf Yazıcı'nın soldan içeri girme çabasını Maicon engelledi ve topu kazandı.

9. dakika: Antalyaspor'un sol kanattan kazandığı köşe vuruşunu Emre Güral kullandı ve oluşan karambolde top ceza alanı dışına taştı.

8. dakika: Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Novak'ın pası ile ceza sahasının solunda topu içeri çevirmek isteyen Kucka oldu ancak savunma bu ortayı engelledi.

7. dakika: Sol kanattan yine tehlikeli gelen Antalyaspor'da ceza alanı içinde Maicon top kontrolünü iyi yapamadı ve Pereira'nın kontrolünde top kaleci Uğurcan'da kaldı.

6. dakika: GOL Sol kanattan önüne atılan topla ceza alanına giren Doukara, penaltı noktasına pasını çıkardı ve bu topa gelişine vuran Emre Güral, Uğurcan'ın sağından topu ağlara gönderdi.

3. dakika: Karşılaşma oldukça hızlı başladı. Önce Trabzonspor'da Kucka, ardından da Antalyaspor'da Celustka net fırsatlardan GOL çıkaramadı.

2. dakika: Trabzonspor'da ise Onur Kıvrak, Castillo, Abdülkadir, Kamil Ahmet ve Uğur Demirok sakatlıkları sebebi ile kadroda yoklar. Ayrıca Bero, N'Doye, Olcay, Durica ve Kucka sarı kart ceza sınırında bulunuyor.  Antalyaspor atağında savunma arasına atılan topla sağ çaprazda Celustka kaleci ile karşı karşıya geldi ve sert şutunu Uğurcan Çakır çıkardı.

1 .dakika: Bülent Yıldırım maçtaki ilk düdüğünü çaldı ve karşılaşmaya ev sahibi Antalyaspor başladı. Antalyaspor'da Zeki Yıldırım sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Ayrıca Chico, Danilo ve Johan Djourou sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Hızlı gelişen Trabzonspor atağında sağ kanattan Olcay'ın ortasına arka direkte Kucka'nın volesi auta çıktı. Maçın ilk net pozisyonu konuk Trabzonspor'dan geldi.

ANTALYASPOR: Ferhat, Celutska, Djourou, Diego, Sakıb, Hakan, Charles, Deniz, Emre, Maicon, Doukara.

TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır, Pereira, Okay, Hubocan, Filip Novak, Onazi, Kucka, Yusuf Yazıcı, Olcay, Sosa, Burak Yılmaz.

TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay


Yorumlar