Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Trabzonspor, Türkiye Kupası’nda ilk finalist oldu

Trabzonspor, Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup ederek Türkiye Kupası’nda finale çıkan taraf oldu. Bordo-mavililerin gollerini Sörloth ve Novak atarken, sarı-lacivertlilerin tek golünü ise Deniz Türüç kaydetti.

Abone ol
Abone ol 16 Haziran 2020 22:49

Trabzonspor, Türkiye Kupası rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek finale çıkan taraf oldu.

Fenerbahçe: 1 - 3 :Trabzonspor

90' GOOOLL!! Trabzonspor, Filip Novak'ın golüyle skoru 3-1'e getiriyor! Badou Ndiaye'nin Luiz Gustavo'dan çaldığı top sonrasında başlayan atakta Joao Pereira'nın pasıyla ceza alanı sağ çaprazına topla buluşan Badou Ndiaye pasını Filip Novak'a çıkarıyor. Filip Novak penaltı noktasının gerisinden sol ayağının içiyle vuruşunu yaparak topu kaleci Altay Bayındır'ın sağından ağlarla buluşturuyor.

83' GOOOLL!! Trabzonspor, Alexander Sörloth'un golüyle 2-1 öne geçiyor! Sol kanatta topla buluşan Caleb Ekuban süratle ilerledikten sonra ceza alanı içine giriyor ve uygun durumda bulunan Alexander Sörloth'a pasını veriyor. Alexander Sörloth ise boş kaleye topu ağlarla buluşturuyor.

42' GOOOLL!! Fenerbahçe, Deniz Türüç'ün golüyle maçta eşitliği sağlıyor! Hasan Ali Kaldırım'ın sol kanattan yaptığı ortaya Deniz Türüç penaltı noktasının yanından sol ayağıyla top yere inmeden etkili bir vuruş çıkararak topu kaleci Uğurcan Çakır'ın solundan ağlarla buluşturuyor.

24' KIRMIZI KART Yedek kulübesinde yer alan Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, saha içinde Alexander Sörloth ile arasında yaşanan gerginlik sonrasında sarı kart görüyor. Ardından Cüneyt Çakır'a itirazlarını sürdüren Emre Belözoğlu ikinci sarı karttan kırmızı görüyor. Emre Belözoğlu'na doğru sus işareti yapan Alexander Sörloth da hakem Cüneyt Çakır tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

6' GOOOLL!! Trabzonspor, Alexander Sörloth'un golüyle maçta öne geçiyor! Rakip yarı alanının ortalarından Caleb Ekuban uzun pasla savunmanın arkasında Alexander Sörloth'u çok iyi görüyor. Ceza alanı içinde topla buluşan Alexander Sörloth sol ayağıyla şutunu çekiyor ve Serdar Aziz'e de çarpan top kaleci Altay Bayındır'ın sağından ağlarla buluşuyor.

Yorumlar