Anasayfa /  Spor /  Trabzonspor

Trabzonspor Denizlispor maçı (CANLI İZLE)

Avrupa serüveni bu sezon için sona eren Trabzonspor, lige odaklandı. Süper Lig'in 15. haftasına 26 puanla zirvenin 4 puan gerisinde 3. sırada giren bordo-mavililer, Yukatel Denizlispor’u mağlup ederek zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor.

Abone ol
Abone ol 16 Aralık 2019 19:40

Trabzonspor Denizlispor maçı canlı izle - Şifresiz canlı maç izle. Süper Lig'de Trabzonspor evinde Denizlispor'u ağırlıyacak. Herkesin merak ettiği Trabzonspor Denizlispor maçı beinsports ekranlarından şifreli olarak izlenecek. Trabzonspor Denizlispor maçı şifresiz veren yabancı kanallar listesi ve Trabzonspor Denizlispor maçı canlı nasıl izlerim? sorusunun cevabı haberimizde. İşte Trabzonspor Denizlispor maçı canlı izle - Şifresiz canlı maç izle

Trabzonspor 1-2 Denizlispor

90'Hakem maçın son düdüğünü çaldı ve Denizlispor maçı 2-1 kazandı
Pozisyon90'Maçın sonuna en az 4 dakika eklendi

82'GOL! Rodallega takımını 2-1 öne geçirdi.Gol - Hugo Rodallega
Pozisyon79'Sosa'nın ceza sahasına gönderdiği klas pasa Abdulkadir Parmak vurdu ancak top üstten auta çıktı.
Pozisyon75'Sörloth sol çaprazdan ceza sahasına girdi ve şutunu çekti top yan ağlarda kaldı.
Pozisyon73'Trabzonspor gole çok yaklaştı! Savunma arkasına sarkan Ekuban'ın vuruşunda top savunmadan kornere gitti.
Pozisyon69'Maçta tempo yeniden arttı. Hızlı gelişen atakta Sakho Trabzonspor savunması arasında kaldı ve tehlike büyümeden uzaklaştırıldı.

59'GOL! Rodallega attı skor 1-1 geldi.Gol - Hugo Rodallega
Pozisyon52'Denizlispor'da Barrow korneri kullandı. Trabzonspor defansı topu ön direkte karşıladı.
Pozisyon49'Trabzonspor sağ kanattan Yusf Sarı ile tehlike yarattı. Genç oyuncunun vuruşunu Stachowiak çıkarırken dönen topa Yusuf bir kez daha vurdu ve top kalecide kaldı.
Oyuncu Değişikliği46'Denizlispor ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Zakarya Bergdich'in yerine Tiago Lopes oyuna dahil oldu.

Hakem ilk yarının son düdüğünü çaldı.
Pozisyon45'İlk yarının sonuna 2 dakika eklendi.
Pozisyon39'Sörloth sol kanattan topla birlikte hızla ilerledi ve pasını penaltı noktası üstündeki Sturridge'e çıkardı ancak Sturridge şut şansı bulamadan Denizlispor savunması topu uzaklaştırdı

Ofsayt35'Sturridge attı Trabzonspor 2-0 öne geçti. Ancak VAR incelemesi sonucunda pozisyonun ofsayt olduğu gerekçesiyle gol iptal edildi.
Pozisyon28'Denizlispor gole yaklaştı! Sol kanattan gelen ortada Mustafa Yumlu'nun kafa vuruşunu kaleci Uğurcan güçlükle engelledi.
Pozisyon25'Orta sahada topla buluşan Obi Mikel, defansın arkasına sarkan Novak'ı gördü. Nijeryalı oyuncunun uzun pasına ise kimse dokunamadı. Aut.
Pozisyon23'Trabzonspor yüklenmeye devam ediyor. Bu kez Nwakaeme şut pozisyonu yakaladı. Nijeryalı oyuncunun ceza sahası dışından vuruşu kornere çıktı.
Pozisyon21'Trabzonspor aradığı golü buldu. Sturridge'in yerden sert ortasına Oğuz Yılmaz dokundu ve topu kendi filelerine gönderdi.

21'GOL! Oğuz Yılmaz kendi kalesine attı Trabzonspor 1-0 öne geçti.Gol (KK) - Oguz Yilmaz
Pozisyon20'Trabzonspor bir kez daha gole yaklaştı! Pereira'nın sağ kanattan ortasında penaltı noktası üstünde Novak kafa vuruşunu yaptı. Köşeye giden topu kaleci güçlükle kornere çeldi.
Pozisyon18'Trabzonspor gole yaklaştı! Yusuf'un kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında oluşan karambolde Obi Mikel önünde kalan topa istediği gibi vuramayınca top yandan dışarı çıktı
Pozisyon16'Murawski'nin uzaklardan denemesinde top yandan dışarı çıktı.
Pozisyon15'Sosa ceza sahası dışından şansını denedi ancak top kalecide kaldı.
Pozisyon14'Trabzonspor atağında savunma arkasında atılan topta Nwakaeme hareketlendi ancak Denizlispor kalecisi tehlikeyi erken fark etti ve çıkarak topun sahibi oldu.
Pozisyon10'Denizlispor ilk tehlikesini yarattı. Rodallega'nın yaklaşık 30 metre uzaklıktan şutunu kaleci Uğurcan köşeden çıkarmayı başardı.
Pozisyon7'Yusuf'un kullandığı frikikte kaleci Stachkowiak topu yumruklayarak uzaklaştırdı
Pozisyon6'Yusuf Sarı sağ kanattan ceza sahasına girmek üzereyken yerde kaldı. Trabzonspor tehlikeli sayılabilecek bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
Pozisyon2'İlk atak Trabzonspor'dan! Sosa'nın kullandığı serbest vuruşta Denizlispor savunması topu uzaklaştırdı
Maç Başladı1'Hakem düdüğü çaldı ve maç başladı.

Trabzonspor Denizlispor maçı canlı izle - Şifresiz canlı maç izle

Trabzonspor Denizlispor maçı canlı izle - Şifresiz canlı maç izle

Medipal Park Stadyumu'nda oynanacak olan Trabzonspor Denizlispor maçı bugün heyecan içinde geçecek. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada Trabzonspor evinde Denizlispor'dan 3 puan alarak Süper Lig'deki yerini üst sıralara taşımak isteyecektir. Trabzonspor Denizlispor maçı 16 Aralık 2019 Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak. Trabzonspor Denizlispor maçı tüm gelişmeleri ise trhaberler farkıyla sizlerle olacaktır.

HEDEF 3 PUAN

Ünal Karaman'ın öğrencileri bugün 3 puan alarak ligdeki yerini sağlamlaştırmak ve ezeli rakiplerinin üstüne çıkarak Şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmak isteyecektir. Trabzonspor Denizlispor maçı bugün beinsports kanalından şifreli olarak izlenecek. Merak edenler için Trabzonspor Denizlispor maçı canlı yayın bilgileri ise şu şekildedir.



Trabzonspor Denizlispor maçı canlı izle: Beinsports hd 1 canlı izle

Trabzonspor Denizlispor maçı saat: 20.00

Trabzonspor Denizlispor stat: Medikal Park Stadyumu

Trabzonspor Denizlispor maçı tarih: 16 Aralık 2019

Trabzonspor Denizlispor maçı bugün 20.00'de başlayacak. Futbolseverlerin sonucunu merakla beklediği Trabzonspor Denizlispor maçı beinsports kanalından şifreli izlenecek. Şifresiz Trabzonspor Denizlispor maçı izle, Trabzonspor Denizlispor maçı canlı izle gibi tüm arama sonuçlarının yanıtları ise haberimizdedir.

Trabzonspor Denizlispor maçı şifresiz veren yabancı kanallar listesini haberimizden bulabilirsiniz. Trabzonspor Denizlispor maçı son dakika bilgileri Trabzonspor Denizlispor maçı canlı izle ve Trabzonspor Denizlispor şifresiz canlı izle gibi yanıtlar için tıklayınız.

TRABZONSPOR MU DENİZLİSPOR MU?

Trabzonspor, Süper Lig’in 15. haftasında sahasında Yukatel Denizlispor’la karşılaşacak. Sakatlıklarla mücadele eden Trabzonspor’da eksikler takıma döndü. Pereira, Sturridge, Ekuban fizik açığını kapattı, Novak oynayacak duruma geldi ve Sosa’nın cezası sona erdi. As kadrosundan tek eksiği Abdülkadir Ömür olan Fırtına, Denizli karşısında gövde gösterisi yapmayı hedefliyor. Ligde son 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen Karadeniz ekibi, mağlup olmaması halinde 5 maçla bu sezon en iyi puan serisini elde edecek. Bordo-Mavililer, bu akşam Denizlispor karşısında uzun bir aradan sonra ideale yakın kadrosuyla sahada olacak. Bordo Mavililer, Yukatel Denizlispor’u mağlup ederek zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor.

 Beinsports canlı izlemek için tıkla

Trabzonspor - Denizlispor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Medical Park Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek. beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın canlı anlatımı ve skor takibi trhaberler farkıyla sizlerle.

TRABZONSPOR'A MUHTEŞEM ORAN!

Trabzonspor - Denizlispor muhtemel 11'ler:

Trabzonspor:
 Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Campi, Novak, Sosa, Mikel, Yusuf, Sturridge, Nwakaeme, Sörloth

Denizlispor: Stachowiak, Lopes, Mustafa, Oğuz, Bergdich, Murawski, Zeki, Sacko, Olcay, Barrow, Rodallega

Gol perdesini Fırtına açıyor

Ligin en skorer ekiplerinden biri olan Trabzonspor genelde maçların gol perdesini açan taraf oluyor. Bordo-Mavililer ligin geride kalan 14 haftasının 11’inde ilk golü atan ekip olmayı başardı. Karaman’ın öğrencileri, Denizli sınavında da kısa zamanda gol bulmayı amaçlıyor.

En büyük koz Sörloth

Fırtına’nın en skorer oyuncusu olan Alexander Sörloth bu akşam takımının kozu olacak. Ligde çıktığı son 3 maçta da ağları sarsmayı başaran Norveçli golcü, Denizli’yi de boş geçmek istemiyor. 23 yaşındaki futbolcu, ligde attığı 9 golle krallık yarışının iddialı isimlerinden.

4 yıldız kart sınırında

Karadeniz devinde kritik maç öncesi 4 isim kart sınırında bulunuyor. Bordo-Mavililer’in yıldızları Hosseini, Campi, Yusuf ve Nwakaeme, Denizli karşısında sarı kart görmeleri durumunda gelecek hafta oynanacak Konyaspor mücadelesinde görev yapamayacak.

Mehmet Özdilek ilk peşinde

Trabzonspor’un bu akşamki rakibi Denizlispor’un teknik direktörü Mehmet Özdilek hocalık kariyerinde Trabzon’da galibiyet yüzü göremedi. Kayseri Erciyes, Erzurum, Antalya ve Gençlerbirliği’nin başında toplam 8 kez Trabzon deplasmanına gelen tecrübeli hoca, söz konusu maçlarda 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı. Özdilek’in ekipleri, Fırtına karşısında oldukça etkisiz kaldı. Deneyimli hocanın öğrencileri, Trabzon’da rakip filelere sadece 4 gol bırakırken, kalesinde ise 13 gol gördü.

Madou Barrow’a özel önlem

Teknik direktör Ünal Karaman’dan savunma oyuncularına uyarı geldi. Tecrübeli çalıştırıcı, yaptığı toplantıda Horozlar’ın Gambiyalı yıldızı Madou Barrow için özel önlem almaları gerektiğini belirtti. 27 yaşındaki futbolcu, ligde çıktığı son 3 maçta da gole katkı yapmayı başardı. Barrow, söz konusu karşılaşmalarda 1 gol, 2 asistle oynadı.

Horozlar’da tanıdık isimler

Denizlispor’un kadrosunda bulunan Rodallega, Olcay Şahan, Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru, kariyerlerinde daha önce Trabzonspor’un başarısı için ter döktü. 4 futbolcunun da bu akşam eski takımlarına karşı forma giymesi bekleniyor.

Denizli son 3 maçı kaybetmedi

Ligin inişli çıkışlı ekiplerinden Denizlispor son dönemde yükselişe geçti. Yeşil-Siyahlılar, son 3 maçında 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak, 7 puan topladı. Horozlar, çıkışını Trabzonspor karşısında da sürdürmeyi ve üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri
Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWeb//www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri

Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay! 

Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

İdman Tv Frekans Bilgileri!

 Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. 

Maçı şifresiz yayınlayacak olan kanallar: (Şifresiz maç izle)

Klik Sport
Fox Soccer 2GO
O2TV Football
Sport Tv 1 (Portugal)
Arena Sport 3 HD (Cro)
beIN Max 7 (Espana)
beIN Sports France 3 HD
BT Sport Extra 2 HD
Digi Sport 5 (Svk)
Sky Sport 4 (Germany)
Sport 2 (Hungary)
SuperSport 5 Za
Sport Tv 1 (Portugal)
SuperSport Maximo 1
TV3 Sport 1 (den)
Viasat Football Sweden
Viasat Football Norway
ViaPlay (denmark)
ViaPlay (finland)
ViaPlay (norway)
ViaPlay (sweden)
Fox Sports 2
Justin Tv
Netspor
Taraftarium24
Mac24 Tv
Periscope
Scope
Youtube
Videostream

Yorumlar