Anasayfa /  Foto Galeri

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu maçta yaşananları anlattı!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, olaylı geçen Aytemiz Alanyaspor maçının ardından yaşanan olayları anlattı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu  maçta yaşananları anlattı! - Sayfa 1

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu maçta yaşananları anlattı!

"Hiç o hale gelmemiştim"


Ben de kendimi daha önce pek o şekilde görmedim. 62 yaşındayım. Yaklaşık 35 senedir sporda yöneticilik yapıyorum. Çok gergin bir maçtı. Başından sonuna kadar.

Gergin olacağını da tahmin ediyordum. O düşünceden hareketle ben protokol tribününden ayrı bir yerde oturmak için TFF ve emniyetten sorumlu kişiden izin istedim.


Benim bulunduğum yerle protokol arasında 30-40 metre yer vardı. Beklentim vardı ama bu düzeyde bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyordum. Her ne kadar Erol Bulut orada mavi jean-turuncu tişörtle çıksa da normal bir maçtı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu  maçta yaşananları anlattı! - Sayfa 2

Olaylar nasıl başladı?


Bazı şeyler birikiyor ve taşıyor. Demek ki onların da patlama noktası bize denk geldi. Maçın ilk dakikasından itibaren yavşaklar, şampiyon olamazsınız, siz mi şampiyon olacaksınız tepkileri geldi.

Hatta TFF yetkilisi orayı terk etmek zorunda kaldı. Kendisiyle de konuşabilirsiniz hatta. Maç boyunca devam etti, rahatsız edici boyutlara ulaştı. Atılan gollerden sonra acayip hareketler ol

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu  maçta yaşananları anlattı! - Sayfa 3

1-2- dakika daha bir sıkıntı yaşanmasa terk edecektik. Tam o sırada bir beyefendi tribünün yürüme yolundan geldi ve parmağını sallayarak "Bilmem ne oğlu ..." dedi. Kıvılcımın patladığı yer orası.

Rahmetli babamı düşününce ben de o sözleri kendisine iade ettim. Tekrar sakinleştiğimiz an bu kez Alanyaspor Başkanı bana 'Sen benim abime küfür ediyorsun' diyerek telefonunu gösterdi. İlk tepkim 'Ben senin abine neden küfür edeyim' oldu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu  maçta yaşananları anlattı! - Sayfa 4

"Vurmadım, vurmak istesem gücüm kuvvetim yerinde"


Alanyaspor Başkanı vurmaya kalktı diyor ama vurmaya kalksam, 20 santimlik mesafede. 62-63 yaşındayız ama gücümüz kuvvetimiz yerinde...

Havaalanına geldiğimizde oyuncuların bazıları uçağa bindi. Bu sırada Alanyaspor başkanının bir televizyon kanalına bağlandığını ve benimle ilgili konuştuğunu söylediler.

Hasan Çavuşoğlu çıkmış alkollüydü ağzı leş gibi kokuyordu diyor. Benim ağzım koksa koksa anamın sütü kokar.