Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Tozluyaka 22.Bölüm Fragmanı izle | Tozluyaka 21.Bölüm Ful izle

Tozluyaka 21.Bölüm FOX TV'de yayınlandıktan sonra internette de yayınlandı. Tozluyaka 21.Bölüm Ful izle. Tozluyaka 22.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Tozluyaka 22.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Fox TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Tozluyaka dizisinin yeni bölümü 27 Kasım Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Tozluyaka 21.Bölüm Ful izle

Abone ol
Abone ol 21 Kasım 2022 05:03

Tozluyaka 21.Bölüm yayınlandıktan hemen sonra Tozluyaka 22.Bölüm Fragmanı da yayınlandı.

Başrollerinde Emre Kınay ve Dolunay Soysert gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Tozluyaka 22.Bölümde de ekrana kitleyecek

TOZLUYAKA 21.BÖLÜM FUL İZLE

TOZLUYAKA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kenan, Derya ile evlenebilmek için her yola başvurur. Psikolojik ve vicdan azabı içinde kalan Derya zor anlar yaşar. Durum ciddidir ve her şey Derya'nın kararına kalmıştır.

Önder ve Derya'nın ilişkisini öğrenen Ali de şaşkındır. Bir tarafta annesinin sevdiği adam diğer tarafta ise babasının hayatı. Berk'in ise korkuları gün yüzüne çıkmıştır. Babasını kaybetme korkusu onu Derya ile yüz yüze getirir. Derya'nın kararını değiştirebilecek midir?

Tüm bu sıkışmışlığın arasında gençlerin hepsi kendi dünyalarındadır. Eğlenceler, aşklar ve tatlı didişmelerle geçen güzel anlar yaşarken onlar büyüklerin o sırada aldığı kararlar ise herkesin hayatını değiştirecektir.

TOZLUYAKA SON BÖLÜM İZLE

Etiketler Tozluyaka dizisi
Yorumlar