Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Tozluyaka 21.Bölüm Fragmanı izle | Tozluyaka 20.Bölüm Ful izle

Tozluyaka 20.Bölüm FOX TV'de yayınlandıktan sonra internettede yayınlandı. Tozluyaka 20.Bölüm Ful izle. Tozluyaka 21.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Tozluyaka 21.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Fox TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Tozluyaka dizisinin yeni bölümü 20 Kasım Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Tozluyaka 20.Bölüm Ful izle

Abone ol
Abone ol 14 Kasım 2022 03:17

Tozluyaka 20.Bölüm yayınlandıktan hemen sonra Tozluyaka 21.Bölüm Fragmanı da yayınlandı.

Başrollerinde Emre Kınay ve Dolunay Soysert gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Tozluyaka 21.Bölümde de nefes kesecek

TOZLUYAKA 20.BÖLÜM FUL İZLE

TOZLUYAKA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hastalık yalanının gerçeğe dönüşmesi Kenan için büyük yıkımdır. Korkuları, öfkesi gün yüzüne çıkmıştır ve panik haldedir. Etrafındaki herkesi de müthiş etkisi altına almıştır. Hastalığının bir çaresi vardır ve bunun için birileri bedel ödemek zorundadır.

Çağrı ile Zeyno'nun ilişkisine karşı çıkan Arap ve Ali'ye en büyük tepkiyi Mavi ve Duru gösterirken yanlış anlaşılmalarla örülü bir duruma düşerler.

Kırgınlıkların, korkuların, öfkelerin arasında kalan çocuklar ve aileleri… Sonu kimileri için mutlu sonla biterken; kimileri içinse hayatlarını değiştirecek seçimlere zorlanacakları büyük bir kararla neticelenir.

TOZLUYAKA SON BÖLÜM İZLE

Etiketler Tozluyaka dizisi
Yorumlar