Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Tozluyaka 14.Bölüm Fragmanı izle | Tozluyaka 14.Bölümizle

Tozluyaka 14.Bölüm Fragmanı izle. Tozluyaka 14.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Tozluyaka 14.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Fox TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Tozluyaka dizisinin yeni bölümü 2 Ekim Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Tozluyaka 14.Bölümizle

Abone ol
Abone ol 30 Eylül 2022 01:00

Tozluyaka 14.Bölüm Fragmanı izle | Tozluyaka 14.Bölümizle

Başrollerinde Emre Kınay ve Dolunay Soysert gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Tozluyaka 14.Bölümde de nefes kesecek

TOZLUYAKA 14.BÖLÜMİZLE

TOZLUYAKA YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Ali, babasının Kenan olduğunu öğrendikten sonra tüm hayatı basına yıkılır. Annesini affetmeye asla niyeti yoktur. Aynı şekilde hayal kırıklığı yaşayan Arap ve Zeyno da ailelerinden yana yıkılmış haldedir. Teselliyi birbirlerinde bulurlar.

Derya, Kader ve Bilal işe çocuklara kendilerini anlatmanın yolunu arıyor, çırpınıyordur. Büyük bir haksızlık yaptığı Önder ise Derya'nın en büyük destekçisidir. Kenan ise bu hikayenin en mutlusudur.

Tüm bu planların arasında iki kardeş; Berk ve Ali için büyük bir sınav vardır. Ya kaybettikleri yılları geride bırakıp kardeş olacaklardır ya da ezeli düşmanlık devam edecektir. Berk, bunun için de hayatı bir seçim yapmalıdır.

TOZLUYAKA SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar