Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Tozkoparan 54.Bölüm Fragmanı İzle | Tozkoparan 54.Bölüm İzle

Tozkoparan 54.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Tozkoparan 54.Bölüm Fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Tozkoparan dizisinin yeni bölümü 12 Nisan Pazar akşamı saat 17.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 08 Nisan 2020 05:08

Tozkoparan 54.Bölüm Fragmanı İzle | Tozkoparan 54.Bölüm İzle

Başrollerinde Özgür Ege Nalcı, Yusuf Gökhan Atalay ve Burak Kut gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Tozkoparan 54.Bölümde de ekrana kitleyecek

TOZKOPARAN YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Tozkoparanlar nihayet taşa kavuşmuştur fakat bu kez de Karayel, Cezeri’nin makinesini kötülüklere engel olacaklarını düşünerek ele geçirmiştir.

Mavi Ay taşı alıp Salih Usta’nın evine döndüğünde, Cezeri’nin makinesinin ortada olmadığını fark eder. Makinenin olduğu yere bir Kuzgun tüyü bırakılmıştır. Tozkoparanlar bu işin arkasında kimin olduğunu çözmeye çalışırlar. Büyükler, Kaya ve adamlarının peşine düşerken; Mavi Ay telefonlarına gelen mesajla bu işin arkasında Karayel’in olduğunu anlar. Karayel, durumu büyüklere haber verirlerse makineyi bozacaklarını Mavi Ay’a bildirir. Mavi Ay için iş başa düşer ve hep birlikte Karayel ile yüzleşmek için Saatli Ev’e giderler. Saatli Ev hakkında anlatılan hikâyeler hem Mavi Ay hem de Karayel üyelerini korkutur. Sinan ve Mete, eve girerek Saatli Ev’in meşhur guguklu saatini almaya çalışacaklardır. Saati almayı ilk kim becerirse, Cezeri’nin makinesi de onda kalacaktır.

Mavi Ay, makinenin Karayel’de olduğunu büyüklere söyleyecek mi? Mete, Sinan’dan önce saati bulup alabilecek mi? Saatli Ev hakkında anlatılan hikâyeler doğru mu? Cezeri’nin makinesi günün sonunda kimin elinde kalacak?

TOZKOPARAN SON BÖLÜM İZLE

iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Yorumlar